Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

 • Manager and worker talking on production floor, industrial automation, machine control, hoisting.

  Προηγμένος και επεκτάσιμος έλεγχος γερανών για γερανούς STS σε λιμάνια

Smiling technician with laptop in front of control panel, industrial automation, facility management software.

Τα επιχειρηματικά σας θέματα είναι μοναδικά

Πρέπει να ελαχιστοποιήσετε το κόστος της μηχανικής και να μεγιστοποιήσετε την απόδοση του συστήματός σας, διατηρώντας την ευελιξία και την ανοιχτή αρχιτεκτονική. Επίσης, καλείστε να αυξήσετε την ταχύτητα και να βελτιώσετε την παραγωγικότητα, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Οι ειδικοί μας σας βοηθούν καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του μηχανήματος.

Εικονογράφηση, λύσεις κύκλου ζωής μηχανημάτων, βιομηχανική παραγωγή, έλεγχος μηχανημάτων.
 • Λύσεις

  Η αρχιτεκτονική Σύστημα ανύψωσης/CANopen/Λογικός ελεγκτής M241 Tower έχει προσαρμοστεί ειδικά για κατασκευαστές εξοπλισμού γερανών με εξειδικευμένη τεχνογνωσία. Προσφέρει μια καινοτόμο λύση για πυργογερανούς στους οποίους απαιτείται μεγάλη ευελιξία και επεκτασιμότητα, με σκοπό τη διευκόλυνση των απαραίτητων για αυτά τα μηχανήματα προσαρμογών. Συνδυάζει λογικό ελεγκτή και ρυθμιστές στροφών μεταβλητής ταχύτητας με ενσωματωμένη αρτηρία πεδίου CANopen για μέγιστη ευελιξία και απλοποιημένη διαδικασία εγκατάστασης. Ο λογικός ελεγκτής παρέχει επίσης αποκλειστικές λειτουργίες ανύψωσης για την αύξηση της παραγωγικότητας του γερανού, περιορίζοντας τους κινδύνους.
 • Πρόταση αξίας

  • Αρχιτεκτονική βάσει λογικού ελεγκτή (PLC) με προηγμένες λειτουργίες, HMI, έλεγχο κλειστού κυκλώματος για περιστροφή, ανύψωση και απομακρυσμένη πρόσβαση.
  • Ανοιχτή αρχιτεκτονική μηχανήματος: Ιστοσελίδες στο λογικό ελεγκτή M241, απομακρυσμένη πρόσβαση στο μηχάνημα μέσω VPN.
  • Ενσωματωμένη ασφάλεια: Συμμόρφωση με το πρότυπο EN 13849-1, Plc κατ. 2.
  • Εξοικονόμηση ενέργειας: Μετρητής ισχύος για ενεργειακούς ελέγχους.
 • Διαφοροποίηση

  • Συνδεσιμότητα: Ασφαλής, απομακρυσμένη πρόσβαση στον προσαρμόσιμο web server που διαθέτετε, η οποία σας επιτρέπει να βελτιώσετε τη θέση σας στην αγορά και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς και τον χρόνο μη λειτουργίας του μηχανήματος. Ασύρματος έλεγχος
  • Απόδοση: Χάρη στη λύση βάσει ρυθμιστή στροφών μεταβλητής ταχύτητας, αποτρέπεται η υπερθέρμανση των κινητήρων, ενώ μειώνεται και η κατανάλωση ενέργειας. Έτοιμες για χρήση λύσεις συστημάτων ανύψωσης, με λεπτομερή τεκμηρίωση συμπεριλαμβανομένων: βιβλιοθήκης λειτουργιών ανύψωσης, πρότυπα γερανών, Δοκιμασμένες Πιστοποιημένες Τεκμηριωμένες Αρχιτεκτονικές (Tested Validated Documented Architectures - TVDA).
  • Συμμόρφωση με πρότυπα ασφαλείας: Οι λύσεις συστημάτων ανύψωσης που προσφέρουμε συμμορφώνονται με το πρότυπο ISO EN 13849-1, ενώ είναι εύκολο να πιστοποιηθούν και παρέχουν προστασία για άτομα και αγαθά.
  • Υποστήριξη σε παγκόσμια κλίμακα: Επιτόπου υποστήριξη σε παγκόσμια κλίμακα και σε οποιαδήποτε γλώσσα, από τους ειδικούς συστημάτων ανύψωσης της Schneider Electric.