Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

 • Default Alternative Text

  Embedded Safety Module / Pushbutton / Contactor / Cat.3 PL d, SIL 2 / Stop Category 0

Default Alternative Text

Τα επιχειρηματικά θέματά σας

Βάσει της αξιολόγησης κινδύνου σας, θα πρέπει να σχεδιάσετε το μηχάνημά σας με λειτουργία ασφαλείας διακοπής έκτακτης ανάγκης, η οποία θα πρέπει να συμμορφώνεται με το πρότυπο PL d EN/ISO 13849-1, SIL 2 EN/IEC 62061, και να πληροί την ισχύουσα νομοθεσία περί ασφαλείας και τα πρότυπα που απαιτούνται για την πιστοποίηση CE. Επιπλέον, θα πρέπει να επιταχύνετε τη χρονοβόρα διαδικασία επιλογής προσφοράς και τη διαδικασία τεκμηρίωσης. Για να μειωθεί ο χρόνος που απαιτείται για να κυκλοφορήσει το μηχάνημα στην αγορά και να αυξηθεί η κερδοφορία κατά τη δημιουργία του καταλόγου των υλικών, χρειάζεστε τα σχέδια συνδεσμολογίας και τον υπολογισμό αξιοπιστίας της αλυσίδας ασφαλείας.

Οι ειδικοί μας σας βοηθούν καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του μηχανήματος.

Εικονογράφηση, λύσεις κύκλου ζωής μηχανημάτων, βιομηχανική παραγωγή, έλεγχος μηχανημάτων.
 • Λύσεις

  • Η λύση διακοπής έκτακτης λειτουργίας με ενσωματωμένη μονάδα ασφαλείας παρέχει έναν αποδοτικό τρόπο για να ενισχύσετε την ασφάλεια του μηχανήματός σας. Η ενσωματωμένη μονάδα ασφαλείας Modicon TM3 επιτρέπει τη δημιουργία του κυκλώματος ασφαλείας.
  • Η τεκμηρίωση περιλαμβάνει τα εξής: σχέδιο συνδεσμολογίας, σχηματικό διάγραμμα, επεξήγηση της εφαρμογής και τον υπολογισμό αξιοπιστίας ασφάλειας. Η λύση αλυσίδας ασφάλειας υποστηρίζει τη δημιουργία αρχιτεκτονικών ασφαλείας Κατηγορίας 3 PL d κατά το πρότυπο EN/ISO13849-1 και κατά το πρότυπο SIL 2 EN/IEC 62061 για τη λειτουργία διακοπής έκτακτης λειτουργίας.
  • Η σχετιζόμενη με την ασφάλεια λειτουργία διακοπής ενεργοποιείται μέσω ενός κουμπιού διακοπής έκτακτης λειτουργίας που χρησιμοποιείται για να ελαχιστοποιηθούν οι επιπτώσεις τυχόν επιβλαβούς συμβάντος. Με την ενεργοποίηση, ανοίγουν οι κλειστές επαφές, τις οποίες εντοπίζει η μονάδα επεξεργασίας, ενώ απενεργοποιούνται οι έξοδοι της μονάδας ασφαλείας (κατηγορία διακοπής 0 EN IEC 60204-1) και διακόπτεται η παροχή ισχύος του κινητήρα μέσω των επαφέων (Κ1 και Κ2). Ο κινητήρας θα συνεχίσει να περιστρέφεται ελεύθερα μέχρι να σταματήσει.
 • Πρόταση αξίας

  Οι λύσεις αλυσίδας ασφαλείας είναι σχεδιασμένες για την επίλυση κάθε προβληματικής λειτουργίας ασφαλείας ενός μηχανήματος. Η χρήση λύσεων αλυσίδας ασφαλείας μειώνει τον χρόνο που απαιτείται για την ανάπτυξη κάθε λειτουργίας ασφαλείας και για την εκπλήρωση των απαιτήσεων που προβλέπει η αξιολόγηση κινδύνου του μηχανήματος. Υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης των λύσεων αλυσίδας ασφαλείας με προϊόντα που ταιριάζουν στις ειδικές απαιτήσεις του μηχανήματος, με αποτέλεσμα να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως πρότυπο όταν σχεδιάζετε τις λειτουργίες ασφαλείας για το μηχάνημά σας και να βελτιώσετε την απόδοση, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνετε εξοικονόμηση κόστους. Κάθε λύση αλυσίδας ασφαλείας περιλαμβάνει τα εξής:
  • Επεξήγηση της αρχιτεκτονικής και της αλυσίδας ασφαλείας
  • Σχέδιο συνδεσμολογίας
  • Επεξήγηση υπολογισμών
  • Αποτέλεσμα υπολογισμών
  • Πιστοποίηση TUV
  • Αρχείο έργου Sistema
 • Διαφοροποίηση

  Οι λύσεις αλυσίδας ασφαλείας είναι σχεδιασμένες για να ελαχιστοποιούν την περιπλοκότητα της εφαρμογής ασφάλειας στα μηχανήματα. Για κάθε λειτουργία ασφάλειας στο μηχάνημα, υπάρχουν έτοιμες προς χρήση ή τροποποίηση λύσεις για πελάτες που επιζητούν την πιστοποίηση CE.