Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

 • Default Alternative Text

  Embedded Safety Module / Light Curtain / Variable-Speed Drive / Cat.3 PL d, SIL 2 / Stop Category 1

Default Alternative Text

Τα επιχειρηματικά θέματά σας

Βάσει της αξιολόγησης κινδύνου σας, θα πρέπει να σχεδιάσετε το μηχάνημά σας με λειτουργία ασφαλείας περιμετρικής προστασίας, που απαιτείται για τη συμμόρφωση με τα πρότυπα PL e EN/ISO 13849-1 και SIL 2 EN/IEC 62061, καθώς και με την ισχύουσα νομοθεσία περί ασφαλείας και τα πρότυπα που απαιτούνται για την πιστοποίηση CE. Επιπλέον, θα πρέπει να επιταχύνετε τη χρονοβόρα διαδικασία επιλογής προσφοράς και τη διαδικασία τεκμηρίωσης. Για να μειωθεί ο χρόνος που απαιτείται για να κυκλοφορήσει το μηχάνημα στην αγορά και να αυξηθεί η κερδοφορία κατά τη δημιουργία του καταλόγου των υλικών, χρειάζεστε τα σχέδια συνδεσμολογίας και τον υπολογισμό αξιοπιστίας της αλυσίδας ασφαλείας.

Οι ειδικοί μας σας βοηθούν καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του μηχανήματος.

Εικονογράφηση, λύσεις κύκλου ζωής μηχανημάτων, βιομηχανική παραγωγή, έλεγχος μηχανημάτων.
 • Λύσεις

  • Αυτή η λύση περιμετρικής προστασίας με ενσωματωμένη μονάδα ασφαλείας σάς παρέχει έναν αποτελεσματικό τρόπο να διασφαλίσετε την ασφάλεια του μηχανήματός σας. Η ενσωματωμένη μονάδα ασφαλείας Modicon TM3 επιτρέπει τη δημιουργία του κυκλώματος ασφαλείας.
  • Η τεκμηρίωση περιλαμβάνει τα εξής: σχέδιο συνδεσμολογίας, σχηματικό διάγραμμα, επεξήγηση της εφαρμογής και τον υπολογισμό αξιοπιστίας ασφάλειας. Η λύση αλυσίδας ασφάλειας υποστηρίζει τη δημιουργία αρχιτεκτονικών ασφαλείας Κατηγορίας 3 PL d κατά το πρότυπο EN/ISO13849-1 και κατά το πρότυπο SIL 2 EN/IEC 62061 για τη λειτουργία διακοπής έκτακτης λειτουργίας.
  • Η σχετιζόμενη με την ασφάλεια λειτουργία διακοπής ενεργοποιείται μέσω μιας κουρτίνας φωτός ασφαλείας (Τύπος 4 ESPE) που είναι σχεδιασμένη για να αποτρέπει την πρόσβαση σε επικίνδυνες ζώνες. Οι διακοπές διακοπή μίας ή περισσότερων δεσμών φώτων εντοπίζεται από μια μονάδα επεξεργασίας και ενεργοποιείται η Διακοπή ασφαλείας 1 στον ρυθμιστή στροφών, επιβραδύνοντας την κίνηση. Έπειτα από κάποια χρονική καθυστέρηση, οι έξοδοι ασφαλείας (κατηγορία διακοπής 1 κατά EN IEC 60204-1) που συνδέονται στην είσοδο ασφαλούς απενεργοποίησης ροπής (safe torque off - STO) στον ρυθμιστή στροφών απενεργοποιούνται.
 • Πρόταση αξίας

  Οι λύσεις αλυσίδας ασφαλείας παρέχουν ένα πρότυπο για την επίλυση κάθε προβληματικής λειτουργίας ασφαλείας ενός μηχανήματος. Η χρήση λύσεων αλυσίδας ασφαλείας μειώνει τον χρόνο για την ανάπτυξη κάθε λειτουργίας ασφαλείας, για την εκπλήρωση των απαιτήσεων που προβλέπει η αξιολόγηση κινδύνου του μηχανήματος. Υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης των λύσεων αλυσίδας ασφαλείας με προϊόντα που ταιριάζουν στις ειδικές απαιτήσεις του μηχανήματος, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως πρότυπο όταν σχεδιάζετε τις λειτουργίες ασφαλείας για το μηχάνημά σας και να βελτιώσετε την απόδοση, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνετε εξοικονόμηση κόστους. Κάθε λύση αλυσίδας ασφαλείας περιλαμβάνει τα εξής:

  • Σχέδιο συνδεσμολογίας
  • Επεξήγηση της αρχιτεκτονικής και της αλυσίδας ασφαλείας
  • Επεξήγηση υπολογισμών
  • Αποτέλεσμα υπολογισμών
  • Πιστοποίηση TUV
  • Αρχείο έργου Sistema
 • Διαφοροποίηση

  Οι λύσεις αλυσίδας ασφαλείας είναι σχεδιασμένες για να ελαχιστοποιούν την περιπλοκότητα της εφαρμογής ασφάλειας στα μηχανήματα. Για κάθε λειτουργία ασφάλειας στο μηχάνημα, υπάρχουν έτοιμες προς χρήση ή τροποποίηση λύσεις για πελάτες που επιζητούν την πιστοποίηση CE.