Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

 • Default Alternative Text

  Απλά μηχανήματα συσκευασίας με αυξανόμενες απαιτήσεις

Default Alternative Text

Τα επιχειρηματικά σας θέματα είναι μοναδικά.

Υπάρχουν πολλές μικρές και μεσαίες εφαρμογές που χρειάζονται απαιτητικές, αλλά οικονομικά αποδοτικές λύσεις αυτοματισμού. Αυτό σημαίνει ότι οι σερβοάξονες συντονισμένης κίνησης θα πρέπει να είναι ελεγχόμενοι. Επιπλέον, χρειάζεστε βασικές λειτουργίες και διεπαφές για λύσεις αυτοματισμού τελευταίας τεχνολογίας, με απεριόριστη πρόσβαση σε μηχανήματα μέσω Ethernet και web server.

Οι ειδικοί μας σας βοηθούν καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του μηχανήματος.

Εικονογράφηση, λύσεις κύκλου ζωής μηχανημάτων, βιομηχανική παραγωγή, έλεγχος μηχανημάτων.
 • Λύσεις

  Η αρχιτεκτονική Compact / Modbus TCP + CANopen / Logic Controller M241 είναι σχεδιασμένη για μικρές έως μεσαίες εφαρμογές ελέγχου με αυξανόμενες απαιτήσεις. Έτσι, εξυπηρετείται ο έλεγχος ταχύτητας με τα Altivar 32 και Altivar 71, και η συντονισμένη κίνηση με τους σερβορυθμιστές στροφών Lexium 32 για τον έλεγχο ροπής ή τη λειτουργία ταχύτητας/εντοπισμού. Οι βασικές λειτουργίες ασφαλείας μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα με τη χρήση των ενσωματωμένων μονάδων Modicon TM3. Χάρη σε μια εφαρμογή βιομηχανικού δικτύου, επιτρέπεται η προσθήκη διατάξεων βιομηχανικού δικτύου.
 • Πρόταση αξίας

  • Η αρχιτεκτονική αυξάνει την κερδοφορία σας με την απόδοση που αποτελεί σημείο αναφοράς και την κορυφαία επικοινωνία του Modicon M241.
  • Μπορείτε να επιτύχετε ταχύτερα και καλύτερα αποτελέσματα χάρη στον εύχρηστο προγραμματισμό SoMachine, τα προδιαμορφωμένα πρότυπα έργου PLC και HMI και τις σχετιζόμενες λειτουργικές βαθμίδες για τα μηχανήματα συσκευασίας.
 • Διαφοροποίηση

  • Μοναδική αρχιτεκτονική που ελαχιστοποιεί την προσπάθεια που απαιτείται σε κάθε στάδιο της διεργασίας ανάπτυξης πολλών τύπων μηχανημάτων.
  • Πλήρης διαλειτουργικότητα και υψηλή αξιοπιστία συστήματος που βασίζεται στα κορυφαία προϊόντα Schneider Electric.