Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

 • Default Alternative Text

  Απλά μηχανήματα συσκευασίας με συρματωμένες αρχιτεκτονικές

Default Alternative Text

Τα επιχειρηματικά σας θέματα είναι μοναδικά.

Υπάρχουν πολλές μικρές και μεσαίες εφαρμογές που απαιτούν μόνο οικονομικά αποδοτικές λύσεις αυτοματισμού. Για να αυξήσετε την κερδοφορία της επιχείρησής σας, χρειάζεστε προϊόντα και λύσεις με τις βασικές λειτουργίες ενσωματωμένες, ώστε να μην χρειάζεται να προσθέσετε δαπανηρές διεπαφές ή να ενσωματώσετε επιπλέον χρονοβόρες λειτουργίες.

Οι ειδικοί μας σας βοηθούν καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του μηχανήματος.

Εικονογράφηση, λύσεις κύκλου ζωής μηχανημάτων, βιομηχανική παραγωγή, έλεγχος μηχανημάτων.
 • Λύσεις

  Η αρχιτεκτονική Coordinated Axes / Hardwired / Logic Controller Modicon M221 είναι σχεδιασμένη για μικρές έως μεσαίες εφαρμογές ελέγχου. Ο ελεγκτής υποστηρίζει έως και δύο συγχρονισμένους σερβοάξονες με τη χρήση ελέγχου PTO με σερβορυθμιστές στροφών Lexium 28. Τα Altivar 12 και Altivar 312 είναι δύο οικονομικά αποδοτικοί ρυθμιστές στροφών μεταβλητής ταχύτητας που ελέγχονται μέσω αναλογικού σήματος. Το SoMachine Basic είναι το μοναδικό λογισμικό που απαιτείται για ολοκληρωμένη μηχανική.
 • Πρόταση αξίας

  • Η αρχιτεκτονικό, που βασίζεται στο Modicon M221, είναι σχεδιασμένη για συμπαγείς λύσεις, με την ελάχιστη προσπάθεια εγκατάστασης.
  • Το SoMachine Basic είναι ένα απλοποιημένο μηχανολογικό εργαλείο για το Modicon M221 PLC. Όλες οι εργασίες προγραμματισμού, οπτικοποίησης και θέσης σε λειτουργία εκτελούνται μέσω ενός εύχρηστου εργαλείου, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε χωρίς χρέωση. Δεν απαιτεί εκπαίδευση.
 • Διαφοροποίηση

  • Μοναδική αρχιτεκτονική που ελαχιστοποιεί την προσπάθεια που απαιτείται σε κάθε στάδιο της διεργασίας ανάπτυξης, από τον σχεδιασμό του μηχανήματος και τη μηχανολογία έως την εγκατάσταση και την τεκμηρίωση.
  • Πλήρης διαλειτουργικότητα και υψηλή αξιοπιστία συστήματος που βασίζεται στα κορυφαία προϊόντα Schneider Electric.