Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

 • Default Alternative Text
  Λύσεις υψηλής τεχνολογίας για τον έλεγχο γερανών σε λιμάνια, για γερανούς μεταφοράς προϊόντων από το πλοίο στην ξηρά και για γερανούς σταθερού πυλώνα με ελαστικά.

  Γερανοί STS και RTG για λιμάνια

Προηγμένο εναλλακτικό κείμενο

Προκλήσεις

Ημιαυτόματοι και πλήρως αυτοματοποιημένοι γερανοί. Εκτενής βιβλιοθήκη λειτουργιών ανύψωσης με ειδικές λειτουργίες, όπως αντιστρεπτικό σύστημα. Ελάχιστα καλώδια. Προληπτική συντήρηση και απομακρυσμένη παρακολούθηση. Υποστήριξη και διαθεσιμότητα ανταλλακτικών σε παγκόσμιο επίπεδο.
Προηγμένο εναλλακτικό κείμενο

Λύσεις γερανών μεταφοράς από πλοίο στην ξηρά και γερανών σταθερού πυλώνα με ελαστικά

Λύσεις έξυπνου αυτοματισμού για εφαρμογές γερανών σε λιμάνια.

Στοιχεία

 • Προηγμένο εναλλακτικό κείμενο Η χρήση ρυθμιστών στροφών μεταβλητής ταχύτητας αποτρέπει την υπερθέρμανση των κινητήρων, περιορίζοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση ενέργειας.
 • Προηγμένο εναλλακτικό κείμενο Δοκιμασμένες, πιστοποιημένες και τεκμηριωμένες αρχιτεκτονικές οι οποίες διευκολύνουν τη λειτουργικότητα. Διευκόλυνση του σχεδιασμού μέσω σχεδίου συνδεσμολογίας και καταλόγου υλικών.
 • Πράσινο εικονίδιο φορητού υπολογιστή Πρότυπα γερανών: έτοιμο για χρήση λογισμικό, το οποίο περιλαμβάνει τη βιβλιοθήκη των λειτουργιών ανύψωσης που παρέχουμε και είναι συμβατές με τις αρχιτεκτονικές ανύψωσης, καθώς και HMI.
 • Προηγμένο εναλλακτικό κείμενο Εκτενής βιβλιοθήκη λειτουργιών ανύψωσης για γερανούς, συμπεριλαμβανομένων όλων των απαιτήσεων για ένα σύγχρονο σύστημα γερανού, καθώς και προηγμένες λειτουργίες, π.χ. αντιστρεπτικό σύστημα.
 • Προηγμένο εναλλακτικό κείμενο Επιτόπου υποστήριξη σε παγκόσμια κλίμακα και σε οποιαδήποτε γλώσσα. Από τον σχεδιασμό έως την ολοκλήρωση της κατασκευής, από τη λειτουργία έως τις βελτιώσεις, η Schneider Electric είναι πάντα στο πλευρό σας.
 • Προηγμένο εναλλακτικό κείμενο Ασφάλεια γερανών: Οι λύσεις συστημάτων ανύψωσης που προσφέρουμε συμμορφώνονται με το πρότυπο ISO EN 13849-1, ενώ είναι εύκολο να πιστοποιηθούν και παρέχουν προστασία για άτομα και αγαθά.