Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

 • Factory and manufacturing facility interior, industrial automation, hoisting, machine control.
  Ολοκληρωμένη λύση ελέγχου γερανών, από απλά ηλεκτρομηχανικά συστήματα έως προηγμένες λειτουργίες.

  Τυπικές γερανογέφυρες

Εργάτες σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις, ανύψωση, βιομηχανικός αυτοματισμός, έλεγχος μηχανημάτων.

Προκλήσεις

Εξέλιξη των επαφέων μέσω ρυθμιστών στροφών μεταβλητής ταχύτητας. Επεκτασιμότητα και τυποποίηση μηχανημάτων. Ελάχιστα καλώδια. Προληπτική συντήρηση και απομακρυσμένη υποστήριξη. Εδραίωση προμηθευτών για βελτιστοποίηση κόστους.
Μηχανικοί οι οποίοι ελέγχουν σχέδια πάνω από τον χώρο του στροβίλου, βιομηχανικός αυτοματισμός, έλεγχος μηχανημάτων, αναφορά βιωσιμότητας.

Λύσεις ελέγχου για τυπικές γερανογέφυρες

Λύσεις έξυπνου αυτοματισμού για εφαρμογές βιομηχανικών γερανών.

Στοιχεία

 • Προηγμένο εναλλακτικό κείμενο Η χρήση ρυθμιστών στροφών μεταβλητής ταχύτητας αποτρέπει την υπερθέρμανση των κινητήρων, περιορίζοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση ενέργειας.
 • Προηγμένο εναλλακτικό κείμενο Δοκιμασμένες, πιστοποιημένες και τεκμηριωμένες αρχιτεκτονικές, οι οποίες διασφαλίζουν λειτουργικότητα, ενώ ο σχεδιασμός διευκολύνεται με τη χρήση διαγράμματος καλωδίωσης και καταλόγου υλικών.
 • Πράσινο εικονίδιο φορητού υπολογιστή Τα πρότυπα γερανών παρέχουν έτοιμο για χρήση λογισμικό, το οποίο περιλαμβάνει τη βιβλιοθήκη των λειτουργιών ανύψωσης που παρέχουμε και είναι συμβατές με τις αρχιτεκτονικές ανύψωσης, καθώς και HMI.
 • Προηγμένο εναλλακτικό κείμενο Εκτενής βιβλιοθήκη λειτουργιών ανύψωσης για γερανούς, συμπεριλαμβανομένων όλων των απαιτήσεων για ένα σύγχρονο σύστημα γερανού, καθώς και προηγμένες λειτουργίες, π.χ. αντιστρεπτικό σύστημα.
 • Προηγμένο εναλλακτικό κείμενο Επιτόπου υποστήριξη σε παγκόσμια κλίμακα και σε σχεδόν οποιαδήποτε γλώσσα. Από τον σχεδιασμό έως την ολοκλήρωση της κατασκευής, από τη λειτουργία έως τις βελτιώσεις, η Schneider Electric είναι πάντα στο πλευρό σας.
 • Προηγμένο εναλλακτικό κείμενο Ασφάλεια γερανών: Οι λύσεις συστημάτων ανύψωσης που προσφέρουμε συμμορφώνονται με το πρότυπο ISO EN 13849-1 και είναι εύκολο να πιστοποιηθούν, παρέχοντας προστασία για άτομα και αγαθά.