Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

  • Default Alternative Text

   Διακριτές λύσεις αυτοματισμού

   Επωφεληθείτε από τα κορυφαία προϊόντα της κατηγορίας για να βελτιστοποιήσετε τις διακριτές εφαρμογές σας.

  • Modicon: δημοφιλείς προγραμματιζόμενοι λογικοί ελεγκτές (PLC) από το 1968

   Ανακαλύψτε ή ξαναθυμηθείτε την πλούσια ιστορία της Modicon και δείτε γιατί με το νέο Modicon M580 αρχίζει μια νέα εποχή στον έλεγχο βιομηχανικού αυτοματισμού.

  • Modicon M580: το πρώτο ePAC στον κόσμο

   Δείτε γιατί ο Τζιμ επέλεξε το Modicon M580, το πρώτο ePAC στον κόσμο με ενσωματωμένο δίκτυο Ethernet στον πυρήνα του. Και εσείς μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους συναδέλφους σας!

  • Altivar Process: εξοικονομήστε ενέργεια με ρυθμιστές στροφών μεταβλητής ταχύτητας

   Altivar Process, ο πρώτος ρυθμιστής στροφών με ενσωματωμένες υπηρεσίες για βιομηχανικές εφαρμογές.

  • Θωρακίστε το εργοστάσιό σας απέναντι στο μέλλον με ένα λογισμικό.

   Αντιμετωπίζετε απρόβλεπτους χρόνους διακοπής λειτουργίας, αυξημένο κόστος συντήρησης, έλλειψη ανταλλακτικών, έλλειψη εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού, αυξανόμενες λειτουργικές δαπάνες, ζητήματα παραγωγικότητας και περιορισμούς στην ευελιξία; Εάν ναι, παρακολουθήστε την ταινία και δείτε πώς μπορείτε να επενδύσετε σε μια μακροπρόθεσμη λύση.

   Βιομηχανικοί εργάτες που δουλεύουν με κάποιο εξοπλισμό, διαχείριση νερού, βιομηχανικός αυτοματισμός.

   Προκλήσεις

   Το βιομηχανικό τοπίο αλλάζει. Τάσεις όπως η παγκοσμιοποίηση, η ψηφιακή επανάσταση και η περιβαλλοντική συνείδηση αναγκάζουν τους παραγωγούς να εξισορροπήσουν τις προτεραιότητές τους, επιτυγχάνοντας παράλληλα αυξημένη παραγωγικότητα, απλότητα, ασφάλεια και ταχύτητα. Για να ικανοποιήσετε αυτές τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις, χρειάζεστε έναν στρατηγικό εταίρο ο οποίος μπορεί να προσφέρει τεχνογνωσία και γνώση σε βάθος καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής των εγκαταστάσεών σας.

   Γιατί να συνεργαστείτε με την Schneider Electric

   • Προηγμένο εναλλακτικό κείμενο

    Κατέχουμε ηγετική θέση στον κλάδο του αυτοματισμού με τις καλύτερες στην κατηγορία τους προσφορές.

    Η ευελιξία των αρχιτεκτονικών μας μας επιτρέπει να συνδυάσουμε ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για μια πραγματικά προσαρμοσμένη λύση που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις χωριστών κλάδων. Το αρθρωτό, επεκτάσιμο υλισμικό υποστηρίζει μια πλήρη σειρά μονάδων εισόδου/εξόδου, μαζί με εξειδικευμένες επικοινωνίες και μονάδες αρτηρίας πεδίου (fieldbus) για σύνδεση με έξυπνες συσκευές και όργανα.

   • Εικονίδιο γραφήματος με ανοδική τάση

    Έξυπνα συνδεδεμένα προϊόντα για να προετοιμάσετε το μέλλον σας.

    Το Modicon M580 είναι το πρώτο ePAC στον κόσμο, με ενσωματωμένο δίκτυο Ethernet στον πυρήνα του, που σας επιτρέπει να σχεδιάσετε την αρχιτεκτονική αυτοματισμού σας χωρίς περιορισμούς. Το Altivar Process είναι ο πρώτος ρυθμιστής στροφών με ενσωματωμένες υπηρεσίες για βιομηχανικές εφαρμογές. Το Magelis GTU είναι μια διεπαφή ανθρώπου-μηχανής (HMI) υψηλών επιδόσεων με πλοήγηση μέσω smartphone.

   Προηγμένο εναλλακτικό κείμενο

   Οι ψηφιακές λύσεις αυτοματισμού μας

   Ανοικτές και ευέλικτες αρχιτεκτονικές για μεγαλύτερη απόδοση

   Γεγονότα

   • Μπλε εικονίδιο κινητής συσκευής Πραγματοποιήστε διάγνωση της εγκατάστασής σας σε πραγματικό χρόνο από το tablet ή το smartphone σας.
   • Μπλε εικονίδιο χρόνου Με το Modicon M580, μειώνετε τον χρόνο ανάπτυξης κατά 25% με μηδενική απώλεια παραγωγής κατά την αλλαγή εφαρμογής.
   • Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο Χάρη στους ενσωματωμένους μετατροπείς Unity Pro, μπορείτε να μετατρέψετε τις παλιές εφαρμογές του εργοστασίου σας με ελάχιστη προσπάθεια.
   • Βελτιστοποίηση πόρων με κοινωνικό αντίκτυπο
Τα δίκτυα Ethernet μπορούν να επεξεργαστούν μεγάλες ποσότητες δεδομένων με ταχεία και συνεχή ροή, από άκρο σε άκρο, για αποδοτικότερες αρχιτεκτονικές με μηδενική συμφόρηση.
   • Blue Graph up icon Με τα συστήματα κίνησης Altivar Process, αυξήστε την λειτουργική απόδοσή σας έως και 25%.
   • Μπλε εικονίδιο συνέχειας Ενισχυμένη διαθεσιμότητα σε κάθε επίπεδο της αρχιτεκτονικής σας για συνεχή λειτουργία όλο το 24ωρο.