Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

 • Workers at coal storage facility, mining industry.

  System Integrator Alliance Partners

  Με το πρόγραμμα System Integrator Alliance Partner της Schneider Electric, εργάζεστε μόνο με τους κορυφαίους συνεργάτες.

 • Επιτυχία συνεργατών της SI Alliance στην Ινδία

  Η Net Cascade Automation Pvt. Ltd., συνεργάτης μας στο πλαίσιο της SI Alliance, επιδεικνύει καινοτομία για την υλοποίηση μιας θεμελιώδους αναβάθμισης εισόδων/εξόδων σε ένα θερμοηλεκτρικό σταθμό στην Ινδία.

  Διαβάστε περισσότερα
  Energy plant in Japan, oil and gas, power management.
 • Επιτυχία συνεργατών της SI Alliance στη Νέα Ζηλανδία

  Η Tamaki, συνεργάτης μας στο πλαίσιο της SI Alliance, παρέχει και υλοποιεί με επιτυχία λύσεις αυτοματισμού για κτίρια.

  Διαβάστε περισσότερα
  Data Centers
 • Επιτυχία των συνεργατών μας στο πλαίσιο της SI Alliance στο Ηνωμένο Βασίλειο

  Η Cougar Automation συνεργάζεται με την Schneider Electric στο πλαίσιο της SI Alliance για μια κρίσιμη αναβάθμιση στο δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο του ΗΒ, για την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων των αεροπλάνων.

  Διαβάστε περισσότερα
  Fuel storage tanks at an airport, oil and gas, transportation.
 • Οι συνεργάτες στην SI Alliance μοιράζονται την επιτυχία τους

  Στο πλαίσιο του προγράμματος Alliance, οι συνεργάτες στην SI Alliance μοιράζονται την επιτυχία τους και μιλούν σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το πρόγραμμα υποστηρίζει την επιχείρησή τους.

  Βιομηχανικοί εργάτες που δουλεύουν με κάποιο εξοπλισμό, διαχείριση νερού, βιομηχανικός αυτοματισμός.

  Προκλήσεις

  Ανεξάρτητα με το αν ψάχνετε για ένα καινοτόμο σύστημα αυτοματισμού, επιθυμείτε να βελτιώσετε την απόδοση της διεργασίας σας ή θέλετε ένα αποδοτικό σύστημα συντήρησης για τς αρχιτεκτονικές αυτοματισμού που διαθέτετε, οι συνεργάτες της Schneider Electric στο πρόγραμμα System Integrators Alliance Partners διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία για την επίτευξη των στόχων σας.

  Γιατί να συνεργαστείτε με την Schneider Electric;

  • Εικονίδιο συνεργάτη

   Η δύναμη της συνεργασίας

   Ο στρατηγικός συνδυασμός των εξειδικευμένων συνεργατών στο πλαίσιο της SI Alliance και της δοκιμασμένης αρχιτεκτονικής λύσεων, του λογισμικού και του υλικού εξοπλισμού της Schneider Electric συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της απόδοσης του εργοστασίου σας και την ανάπτυξη των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων.

  • Handshake icon

   Αντιμετώπιση προκλήσεων

   Όταν επιλέγετε τους συνεργάτες της SI Alliance, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε τοπική υποστήριξη, καθώς και ότι το έργο σας θα υλοποιηθεί με περιορισμένο ρίσκο και υψηλή ποιότητα.

  Στοιχεία

  • Μπλε εικονίδιο συνέχειας Οι συνεργάτες της SI Alliance είναι η καλύτερη πηγή για την υλοποίηση και τη συντήρηση των συστημάτων αυτοματισμού της Schneider Electric που διαθέτετε.
  • Blue earth icon Περισσότεροι από 1.000 συνεργάτες σε 64 χώρες σάς παρέχουν την εξειδίκευσή τους τοπικά, καθώς και την παγκόσμια υποστήριξη βραβευμένων προϊόντων και υπηρεσιών.
  • Μπλε εικονίδιο Εκπαίδευσης Οι μηχανικοί της SI Alliance διαθέτουν βαθιά γνώση των προϊόντων, η οποία πιστοποιείται μέσω διεξοδικών προγραμμάτων πιστοποίησης.
  • Εικονίδιο Blue EcoXpert Μπορείτε να είστε ήσυχοι όσον αφορά τη μεγάλη εμπειρία σε εφαρμογές και υλοποίηση που διαθέτουν οι συνεργάτες μας στο πλαίσιο της SI Alliance.
  Εργάτες σε εγκαταστάσεις αποθήκευσης κάρβουνου, βιομηχανία εξορύξεων.

  Βρείτε ένα συνεργάτη στο πρόγραμμα System Integrator Alliance

  Με περισσότερους από 1.000 συνεργάτες σε 50 χώρες, κάποιος συνεργάτης του Schneider Electric Alliance βρίσκεται κοντά σας. Οι συνεργάτες μας στο SI Alliance παρέχουν τοπικές γνώσεις, πρόσβαση στην τελευταία τεχνολογία και σε εκπαίδευση, καθώς και πείρα υλοποίησης, ώστε να διασφαλίσουν ότι τα έργα σας παραδίδονται εντός της καθορισμένης προθεσμίας και του καθορισμένου προϋπολογισμού.