Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

 • Workers managing the conveyor belt in a packaging facility, industrial automation, machine control, original equipment manufacturer.

  Διαχείριση υλικών

  Μετατρέψτε τα συστήματα διαχείρισης υλικών σας σε μια «έξυπνη» επιχείρηση

 • Βελτιστοποιήστε τη διαδικασία σας

  Δείτε πώς μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τα συστήματα διαχείρισης υλικών σας με μια πλήρη γκάμα εξαρτημάτων, συμπεριλαμβανομένων των ενσωματωμένων υλικών ασφαλείας. Μάθετε πώς να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας με πολλές επιπλέον δυνατότητες, όπως και πώς να επιταχύνετε την παραγωγή σας.

 • Ενεργειακά αποδοτική αυτόματη αποθήκευση

  Η Syleps, ένας κατασκευαστής για βιομηχανίες τροφίμων και logistics, στράφηκε στην Schneider Electric για να βελτιώσει την ενεργειακή απόδοσή της και να αυξήσει το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα.

  Tall forklift in large warehouse, industrial automation, machine control, energy efficiency.

  Προκλήσεις

  Ανεξάρτητα από την εστίασή σας, αποθήκευση ή ταινίες διαλογής, συλλογή και στοίχιση (picking and sorting) ή πλήρως αυτοματοποιημένη αποθήκη, με σκοπό την αύξηση της κερδοφορίας σας θα πρέπει να μπορείτε να διαχειριστείτε μηχανές με ασφάλεια, ευελιξία και αποτελεσματικότητα, με μειωμένο κόστος και με μικρότερες προθεσμίες παράδοσης.
  Modern food factory production line, food and beverage, machine control, industrial automation.

  Λύσεις διαχείρισης υλικών

  Γιατί να συνεργαστείτε με την Schneider Electric

  • Default Alternative Text

   Διαχείριση υλικών

   Παραδίδουμε λύσεις αυτοματισμού που σας επιτρέπουν να κατασκευάσετε ταχύτερα, αποτελεσματικότερα, πιο ευέλικτα και πιο διασυνδεδεμένα, ασφαλή συστήματα διαχείρισης υλικών.

  • Εικονίδιο γραφήματος με ανοδική τάση

   MachineStruxure

   Η λύση αυτοματισμού MachineStruxure σας βοηθά να δημιουργήσετε εξυπνότερα και ταχύτερα μηχανήματα και εξοπλισμό καθιστώντας την επιχείρηση σας πιο αποτελεσματική, κερδοφόρα και βιώσιμη.