Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

  • Man working on a laptop for data center operations

   Data center και δίκτυα

   Είναι το data center σας έτοιμο να υποστηρίξει την ανάπτυξή σας; Οι λύσεις και οι υπηρεσίες μας για τη διαχείριση data center μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να ευδοκιμήσει στην εποχή του υπολογιστικού cloud, των μαζικών δεδομένων και του IoT.

   Ανακαλύψτε το InfraStruxureΔείτε τις hyperconverged λύσεις
  • Powering an Efficient Colocation Facility: Green Mountain

   Discover how partnership with Schneider Electric can bring even greater value to customers and provide efficient and sustainable choices for colocation.

  Two men looking at laptop computer in a network data center

  Προκλήσεις

  Χρειάζεστε ένα data center που να μπορεί να συμβαδίσει με τον σημερινό ρυθμό των επιχειρήσεων που βασίζονται στην τεχνολογία cloud και τα μαζικά δεδομένα. Πρέπει να είναι αξιόπιστο, αποτελεσματικό και ευέλικτο, διατηρώντας παράλληλα ασφαλή τα δεδομένα σας. Πρέπει να μπορείτε να παρακολουθείτε και να ελέγχετε ολόκληρη τη φυσική υποδομή σας μέσω του αυτοματισμού και της ενοποίησης της διαχείρισης του data center για την προώθηση των επιδόσεων της επιχείρησής σας. Πρέπει επίσης να απλοποιήσετε και να επιταχύνετε τον προγραμματισμό, τον σχεδιασμό και την κατασκευή του data center σας.
  Φωτογραφία προϊόντος με έναν άνδρα να στέκεται μπροστά από το server room.

  Data Center και Δίκτυα

  Κορυφαίες λύσεις φυσικής υποδομής για ολόκληρο το data center και τον κύκλο ζωής του