Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

 • Default Alternative Text

  Ηλεκτροδότηση από την ξηρά: Shore Box™

  Μια ολοκληρωμένη, προσχεδιασμένη λύση ηλεκτροδότησης από την ξηρά που φιλοξενείται σε στέγαστρο και περιλαμβάνει όλο τον εξοπλισμό και το λογισμικό που απαιτούνται για τη διαχείριση της μετατροπής της ισχύος και τον έλεγχο του συστήματος για τη σύνδεση των πλοίων με το ηλεκτρικό δίκτυο κατά τον ελλιμενισμό.

Ηλεκτροδότηση από την ξηρά

Ανταποκριθείτε στους ολοένα και αυστηρότερους περιβαλλοντικούς κανονισμούς για τα λιμάνια και τα ελλιμενισμένα πλοία. Οι φορείς εκμετάλλευσης πλοίων πρέπει να μειώσουν το κόστος καυσίμου και συντήρησης σε θέση αγκυροβολίας. Οι λιμενικές αρχές και οι φορείς εκμετάλλευσης τερματικών σταθμών πρέπει να ενσωματώσουν δυνατότητες ηλεκτροδότησης από ξηρά κατά τρόπο απλούστερο και πιο αποδοτικό, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τον χρόνο, το κόστος και τους κινδύνους του έργου.

Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο

Λύσεις και οφέλη

Επωφεληθείτε από την τεχνολογία της Schneider Electric με αυτήν την προσχεδιασμένη λύση ισχύος, η οποία χρησιμοποιεί τυποποιημένα εξαρτήματα που διευκολύνουν περισσότερο από ποτέ την εγκατάσταση και τη συντήρηση, με συνεχή παροχή υπηρεσιών για την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των διαδικασιών. 


Η λύση ShoreBoX™ διαθέτει ένα ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου και παρακολούθησης που επιτρέπει τα εξής: 

> Απλές ρυθμίσεις ελέγχου συστήματος και μεταβλητών
> Ολοκληρωμένες δυνατότητες καταγραφής και ανιχνευσιμότητας της απόδοσης και των συμβάντων του συστήματος
> Συλλογή όλων των απαραίτητων πληροφοριών για την τιμολόγηση
> Φιλική προς τον χρήστη οθόνη αφής με απομακρυσμένη παρακολούθηση

> Κατά τη διάρκεια των σταδίων ενοποίησης: ελαχιστοποίηση του χρόνου, του κόστους και των κινδύνων του έργου, καθώς επίσης του αποτυπώματος και της διαταραχής των λειτουργιών
> Κατά τη διάρκεια λειτουργίας της λύσης: ένα αξιόπιστο σύστημα υψηλών επιδόσεων που συμμορφώνεται με τα πρότυπα και έχει σχεδιαστεί για απλές, αυτόματες και ασφαλείς λειτουργίες σύνδεσης και αποσύνδεσης του πλοίου 


Μεγιστοποιήστε τον χρόνο ομαλής λειτουργίας με τυποποιημένα εξαρτήματα της Schneider Electric, τα οποία είναι ευρέως διαθέσιμα στην αγορά και συνοδεύονται από πρόγραμμα εγκατάστασης, συντήρησης και σέρβις.

 • EcoStruxure™ Power: Λύση ηλεκτροδότησης από την ξηρά στο λιμάνι του Μόντρεαλ

  Ανακαλύψτε πώς η λύση ηλεκτροδότησης πλοίων από την ξηρά της Schneider Electric βοηθά τον φορέα εκμετάλλευσης του λιμανιού του Μόντρεαλ να μειώσει τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των κρουαζιερόπλοιων και να ανταποκριθεί στους αυστηρούς περιβαλλοντικούς κανονισμούς.

 • Ναυτική βάση στην Τουλόν της Γαλλίας υιοθετεί τη λύση ShoreBox που παρέχεται από τη Schneider Electric

  Μια πρωτοποριακή λύση για την ηλεκτροδότηση των πλοίων από την ξηρά που συμβάλλει στην εξοικονόμηση της διαθεσιμότητας των γεννητριών επί του πλοίου για χρήση στη θάλασσα, επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού στο πλοίο, διευκολύνει τη συντήρηση και εξαλείφει τη μόλυνση κατά τον ελλιμενισμό

 • ShoreBoX: Πράσινη ενέργεια στο ναυπηγείο

  Το ShoreBoX είναι μια πρωτοποριακή, βιώσιμη λύση για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και των επιπέδων θορύβου, ενώ παράλληλα παρέχει ενεργειακή αποδοτικότητα στο ναυπηγείο.

 • Λειτουργία ηλεκτροδότησης από την ξηρά στο λιμάνι της Μασσαλίας

  Ανακαλύψτε την καθημερινή λειτουργία των εγκαταστάσεων από τη Schneider Electric για τη σύνδεση με το ηλεκτρικό δίκτυο ξηράς στο λιμάνι της Μασσαλίας για τα φέρι μποτ "La Meridionale".

  Προτεινόμενα προϊόντα και λύσεις