Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

  • Default Alternative Text

    Λύσεις για ναυτιλιακές εφαρμογές: Εφαρμογές για το πολεμικό ναυτικό

Πολεμικό ναυτικό

Οι χρόνοι εκτός λειτουργίας δεν αποτελούν ποτέ επιλογή στις σύγχρονες λειτουργίες του πολεμικού ναυτικού. Καθώς το πολεμικό ναυτικό αναπτύσσει τον στόλο του σε εξαιρετικά επικίνδυνα περιβάλλοντα, χρειάζεται δοκιμασμένες και ιδιαίτερα αξιόπιστες λύσεις ώστε να διασφαλιστεί η μέγιστη διαθεσιμότητα. Η βελτιστοποίηση της διάταξης και το ενεργειακό αποτύπωμα του σκάφους αποτελούν επίσης προτεραιότητα.

Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο

Λύσεις

Παρέχουμε μια εκτεταμένη γκάμα λειτουργικών υπηρεσιών για την ασφάλεια του στόλου. Από αποδεδειγμένες τεχνολογίες με παγκοσμίως εγκατεστημένες βάσεις αναπτύσσονται προσαρμοσμένες λύσεις σύμφωνα με τα πιο αυστηρά ισχύοντα πρότυπα και τους κανόνες εμπορικών νηογνωμόνων. Οι λύσεις αυτές επωφελούνται από όλες τις εγγυήσεις "κατασκευαστή" της Schneider Electric, οι οποίες διασφαλίζουν την υλοποίηση, την επιτήρηση και τη θέση σε λειτουργία. Η τεχνογνωσία της Schneider Electric όσον αφορά το πολεμικό ναυτικό εφαρμόζεται στις κύριες λειτουργίες ζωτικής σημασίας τόσο για τα πλοία επιφάνειας όσο και για τα υποβρύχια.

Προσφέρουμε λύσεις διανομής ηλεκτρικής ισχύος, όπως:
> Διανομή μέσης και χαμηλής τάσης
> Μετασχηματιστές
> Ροηφόροι αγωγοί
> Παροχή ισχύος με υψηλό βαθμό ασφάλειας
> Ρυθμιστές στροφών και ομαλοί εκκινητές 


Παρέχουμε επίσης τις ακόλουθες λύσεις αυτοματοποίησης:
> Συστήματα διαχείρισης ισχύος
> Συστήματα παρακολούθησης συναγερμών
> Εφαρμογές για την υποστήριξη της συνδεσιμότητας/διαφάνειας
> Έλεγχος γεννητριών

Οφέλη

100% λειτουργικά υποβρύχια και πλοία επιφάνειας, με περισσότερα από 90 χρόνια εμπειρίας στην παροχή βοήθειας στο πολεμικό ναυτικό 15 χωρών με λύσεις διαχείρισης ενέργειας. Διαθέτουμε την κατάλληλη εξειδίκευση για την παροχή ενοποιημένων συστημάτων και υπηρεσιών για λειτουργίες παροχής ισχύος και ελέγχου σε πλοία επιφάνειας και υποβρύχια του πολεμικού ναυτικού. 


Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες σχεδιασμού για την τεχνολογία διαχείρισης ενέργειας, οι οποίες χρησιμοποιούνται από το στάδιο σχεδιασμού του έργου σας και εργαζόμαστε σύμφωνα με τις τεχνικές και οικονομικές απαιτήσεις, αλλά και τους περιορισμούς σας, σε άξονες που βασίζονται στη διαφοροποίηση και την καινοτομία.

> Καινοτομία στα ηλεκτρικά συστήματα των πολεμικών πλοίων:
Προσφέρουμε και προμηθεύουμε συστήματα που βασίζονται σε αποδεδειγμένες τεχνολογίες, τα οποία εγγυώνται τη συνέχιση της παροχής υπηρεσιών και τις καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία τους παγκοσμίως. 


> Ενοποιημένη εφοδιαστική υποστήριξη και δυνατότητα ανακαίνισης:
Η υπηρεσία μας είναι προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις σας για την αύξηση της αξιοπιστίας της εγκατεστημένης βάσης, καθώς και για τον έλεγχο, την επιδιόρθωση και τη μετασκευή όλου του κρίσιμου εξοπλισμού για την ασφάλεια του πλοίου. Στέλνουμε τους ειδικούς μας σε εσάς, οπουδήποτε και οποτεδήποτε τους χρειάζεστε.

Βασικά στοιχεία

> Παγκόσμια παρουσία:
Για την εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών, προτείνουμε μεταφορές τεχνογνωσίας, τοπικές επαφές και παρεμβάσεις μέσω τοπικών εγκαταστάσεων ή συνεργατών. 


> Συνεπείς εφαρμογές διαχείρισης ενέργειας σε κύριους τομείς, όπως:
 - Συστήματα ελέγχου εκτόξευσης όπλων για πυρηνικά υποβρύχια
 - Συστήματα χειρισμού πυρηνικών όπλων
 - Συστήματα τερματισμού πτήσης πυραύλων

> Ενοποιημένη εφοδιαστική υποστήριξη:
Από τον αρχικό σχεδιασμό και σε όλη τη διάρκεια ζωής κάθε πλοίου, συμβάλλουμε στη διασφάλιση της αποδοτικής λειτουργίας του στόλου και στη συνέχιση της παροχής υπηρεσιών παγκοσμίως. Η ειδική υποστήριξη των εφαρμογών για το πολεμικό ναυτικό εγγυάται τη μέγιστη διαθεσιμότητα όλων των εγκαταστάσεων της Schneider Electric.

Προτεινόμενα προϊόντα και λύσεις