Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

  • Default Alternative Text

   Λύσεις για ναυτιλιακές εφαρμογές: Εμπορικά πλοία

   Βελτιστοποιήστε το κόστος επένδυσης και λειτουργίας των εμπορικών και φορτηγών πλοίων, με ολοκληρωμένες λύσεις που υποστηρίζονται από την ευρεία εξειδίκευσή μας.

  Σύστημα διαχείρισης πλοίου

  Για τη μείωση του κόστους λειτουργίας σε πιο εξειδικευμένα πλοία με μικρότερα πληρώματα, αλλά και για τη βελτιστοποίηση των εργασιών ολόκληρου του στόλου, απαιτούνται ολοκληρωμένες δυνατότητες ελέγχου και παρακολούθησης. Επιπλέον, για τη μείωση των εκπομπών άνθρακα απαιτείται καλύτερη διαχείριση της ενεργειακής αλυσίδας, από τους παρόχους έως τους καταναλωτές.

  Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο

  Λύσεις και οφέλη

  Η υψηλής διαθεσιμότητας λύση μας ελέγχει και επιτηρεί τα κύρια συστήματα του πλοίου παρέχοντας: διαχείριση συναγερμών και ισχύος, διαχείριση βοηθητικών συστημάτων και υγρών για την ψύξη της κύριας μηχανής, διαχείριση κυκλωμάτων λίπανσης, έρματος, πεπιεσμένου αέρα, καυσίμου και λαδιού, αντλιών πυρόσβεσης και γλυκού νερού. 


  Η επιτήρηση εκτελείται σε επίπεδο γέφυρας από ένα σύστημα SCADA που βασίζεται σε εφεδρικές οθόνες αφής Vijeo Citect και Magelis. 


  Αυτή η λύση μεγιστοποιεί την αξιοπιστία του πλοίου και την αποδοτικότητα του πληρώματος. Για υψηλότερη διαθεσιμότητα και ταχύτερους χρόνους απόκρισης, ο μικρού μεγέθους και θωρακισμένος ελεγκτής PLC επιτυγχάνει ένα αποδοτικό και βελτιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ισχύος (PMS) για τις γεννήτριες, που προσφέρει 20% εξοικονόμηση ενέργειας. Οι εφεδρικοί διακομιστές SCADA και οι ελεγκτές PLC εξασφαλίζουν 100% διαθεσιμότητα στην πρώτη βλάβη.

  > Υψηλής διαθεσιμότητας αρχιτεκτονική επικοινωνίας που βασίζεται σε εφεδρική κεντρική υποδομή οπτικών ινών
  > Αρχιτεκτονική PLC με τεχνολογία hot standby
  > Αρχιτεκτονική βιομηχανικού τύπου βάσει Ethernet
  > Μείωση διακοπών λειτουργίας με γρήγορη αντικατάσταση και συντήρηση
  > Προσαρμοσμένες λύσεις και λειτουργίες που ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες ανάγκες του πελάτη
  > Προσαρμοσμένο περιβάλλον λειτουργίας σύμφωνα με τις προτιμήσεις του χρήστη
  > Τυποποιημένα εξαρτήματα που δεν περιορίζονται στις ναυτιλιακές εφαρμογές
  > Διαθέσιμα ανταλλακτικά σε όλο τον κόσμο

  Σύστημα διαχείρισης ενέργειας

  Η διαχείριση συστημάτων είναι δυνατή μόνο αν μπορείτε να πραγματοποιήσετε μετρήσεις. Επομένως, χρειάζεστε μια λύση που θα παρακολουθεί την κατανάλωση ισχύος στα πλοία σας, ενώ παράλληλα θα αναλύει και θα βελτιστοποιεί τη διανομή ηλεκτρικής ισχύος.

  Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο

  Λύσεις και οφέλη

  Το EcoStruxure Power αποτελεί μια λύση με δυνατότητα κλιμάκωσης, η οποία επιτρέπει την πλήρη παρακολούθηση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ισχύος του πλοίου, η οποία βασίζεται σε 3 πυλώνες: 


  1) Μέτρηση
  Βασιστείτε σε μια ολοκληρωμένη σειρά μετρητών ισχύος, ρελέ προστασίας μέσης τάσης και συνδεδεμένων ασφαλειοδιακοπτών για τη μέτρηση των ηλεκτρικών παραμέτρων σε κάθε στάδιο της ηλεκτρικής εγκατάστασης.

   

  2) Συλλογή
  Χρησιμοποιήστε το νέο σύστημα επικοινωνίας Enerlin'X για να καταγράψετε δεδομένα από τις συσκευές μέτρησης και να επιτρέψετε την πρόσβαση σε αυτά είτε τοπικά είτε απομακρυσμένα. 


  3) Προβολή και ανάλυση
  Δείτε μετρήσεις και πίνακες εργαλείων τοπικά, σε πραγματικό χρόνο. Η εξειδικευμένη λύση παρακολούθησης EcoStruxure Power παρέχει προηγμένο λογισμικό και εργαλεία για την ανάλυση και τη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας.

  > Πρόσβαση σε πληροφορίες με αναφορά δεδομένων σε πραγματικό χρόνο
  > Λύση με υποστήριξη IoT
  > Έξυπνα αναλυτικά στοιχεία
  > Εύκολη αναγνώριση κατανάλωσης ισχύος, ενέργειας και πολλά ακόμη
  > Εκτίμηση δυνατοτήτων εξοικονόμησης ενέργειας
  > Ανάλυση επιδόσεων για το πλοίο και τον στόλο
  > Εύκολη εγκατάσταση
  > Εύκολη διαμόρφωση
  > Εύκολος χειρισμός

  Αποδοτική ψύξη μηχανοστασίου

  Οι ανεμιστήρες ψύξης του μηχανοστασίου και οι αντλίες θαλάσσης έχουν συνήθως μεγάλο μέγεθος και λειτουργούν συνεχώς σε μέγιστη παροχή, με αποτέλεσμα τις απώλειες στην ενέργεια. Ο περιορισμός της λειτουργίας με μέγιστη παροχή σε μικρά χρονικά διαστήματα επιτρέπει τη μείωση των εκπομπών, τη συμμόρφωση με τους σύγχρονους κανονισμούς (SEEMP, ISO50001) και την πραγματοποίηση του οράματος του Διεθνούς Οργανισμού Ναυσιπλοΐας για "απόλυτα ασφαλή και αποδοτική ναυτιλία σε πιο καθαρές θάλασσες".

  Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο

  Λύσεις και οφέλη

  Η Schneider Electric είναι μια κορυφαία εταιρεία με εξειδίκευση στην αποδοτικότητα της ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία σχεδιάζει, αναπτύσσει και κατασκευάζει πάνω από το 90% των σχετικών συσκευών που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως. 


  Οι λύσεις διανομής ηλεκτρικής ισχύος που προσφέρουμε ενοποιούνται άψογα με τα υπάρχοντα ηλεκτρικά δίκτυα επί των πλοίων και συνεργάζονται με τις συνδεδεμένες συσκευές για την ενοποίηση των συστημάτων ελέγχου, συναγερμών, παρακολούθησης και διαχείρισης ενέργειας επί του πλοίου. 


  Στις δυνατότητες περιλαμβάνεται ο έξυπνος έλεγχος των ρυθμιστών στροφών (VSD) μέσω PLC και HMI για τη μείωση της ταχύτητας των ανεμιστήρων και των αντλιών, με παράλληλη διατήρηση της ασφαλούς λειτουργίας του πλοίου, σύμφωνα με σενάρια που περιλαμβάνουν την πορεία, την εκτέλεση ελιγμών εντός ή εκτός λιμένος, τον χειρισμό φορτίου και την αγκυροβόληση.

  > Μείωση κόστους λειτουργίας μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας
  > Βελτιστοποίηση των επενδύσεων με γρήγορη απόσβεση της επένδυσης (ROI) σε λιγότερο από δύο χρόνια κατά μέσο όρο
  > Εξειδικευμένες λύσεις που προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε ειδικούς με υψηλό βαθμό κατάρτισης
  > Συμμόρφωση με τους σύγχρονους κανονισμούς (SEEMP, ISO50001)
  > Μείωση των εκπομπών CO2
  • Μία λύση για σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και καυσίμων του στόλου

   Βοηθήσαμε την εταιρεία Thenamaris να υλοποιήσει με επιτυχία τα σχέδιά της, ώστε να επιτύχει τον ιδανικό εξαερισμό των μηχανοστασίων και την κεντρική ψύξη του νερού για τα δεξαμενόπλοιά της.

  Ασφαλής ισχύς

  Εστιάζουμε στη διασφάλιση μέγιστης ασφάλειας και στη συνεχή λειτουργία της επιχείρησής σας. Η ποιότητα και η διαθεσιμότητα της ηλεκτρικής ισχύος έχουν καθοριστική σημασία σε πολλές κρίσιμες εφαρμογές. Σε ευαίσθητους τομείς της βιομηχανίας, όπως οι ναυτιλιακές και οι υπεράκτιες εφαρμογές, οποιαδήποτε έλλειψη ηλεκτρικής ισχύος μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια των διεργασιών και της ανθρώπινης ζωής, και να οδηγήσει σε διακοπή λειτουργίας.

  Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο

  Λύσεις και οφέλη

  Οι μονάδες αδιάλειπτης παροχής ισχύος (UPS) της εταιρείας μας έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν ασφαλή ισχύ για τον κλάδο της ναυτιλίας. 


  Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία μας σε διάφορους τομείς, έχουμε τη δυνατότητα να αναπτύξουμε μια μονάδα UPS που είναι προσαρμοσμένη στα πρότυπα των ναυτιλιακών εφαρμογών και συνοδεύεται από μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών και κάλυψη σε όλο τον κόσμο.

  Προσφέρουμε πλήρως υποστηριζόμενες λύσεις με δυνατότητα εξατομίκευσης σύμφωνα με το περιβάλλον και τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Τα τυποποιημένα προϊόντα μας διαθέτουν εξαρτήματα τα οποία φέρουν 100% έγκριση τύπου για ναυτιλιακές εφαρμογές και κυμαίνονται από 1 έως 200 kVA.
  > Σέρβις σε όλο τον κόσμο που περιλαμβάνει εργασίες συντήρησης και ανταλλακτικά
  > Πλήρως τυποποιημένα και πλήρως εγκεκριμένα προϊόντα
  > Διαθέσιμες υπηρεσίες απομακρυσμένης παρακολούθησης παγκοσμίως

  Προτεινόμενα προϊόντα και λύσεις

  Ροηφόροι αγωγοί

  Ο περιορισμένος χώρος για την προσαρμογή της ακτίνας κάμψης των καλωδίων ή για τη δρομολόγηση των καλωδίων, ο καθορισμός του φορτίου ανάφλεξης ενός μονωτικού υλικού ή της ανθεκτικότητάς του στη φθορά κατά την εγκατάσταση, είναι μερικές από τις πολλές προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε κατά τη χρήση καλωδίων για τις ηλεκτρικές συνδέσεις και τη διανομή ισχύος επί του πλοίου.

  Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο

  Λύσεις και οφέλη

  Παρέχουμε μια πρωτοποριακή, προκατασκευασμένη λύση διανομής ηλεκτρικής ισχύος για τη μεταφορά και τη διανομή ενέργειας. 


  Η λύση αποτελείται από ροηφόρα κανάλια σε προστατευτικό περίβλημα και περιλαμβάνει ευθεία εξαρτήματα, εξαρτήματα στερέωσης, διατάξεις και παρελκόμενα. Πρόκειται για ένα ευέλικτο και μικρού μεγέθους σύστημα που εξοικονομεί χώρο και εγκαθίσταται γρήγορα χωρίς διακοπή στην παροχή ισχύος. 


  Εξασφαλίζει εξοικονόμηση κόστους στα υλικά, την εγκατάσταση και τη συντήρηση, διατηρώντας παράλληλα χαμηλό το κόστος κατανάλωσης ενέργειας.

  > Ασφαλές, αξιόπιστο και βιώσιμο σύστημα που αποτρέπει την εγκατάσταση ή την αφαίρεση μονάδων υπό φορτίο
  > Χωρίς αλογόνο: χωρίς αναθυμιάσεις ή εκπομπές τοξικών αερίων σε περίπτωση πυρκαγιάς
  > Συμμόρφωση με τα πρότυπα του κλάδου και δυνατότητα αποσυναρμολόγησης, επαναχρησιμοποίησης και ανακύκλωσης
  > Πλήρης δοκιμή τύπου για τους ροηφόρους αγωγούς και τις μονάδες διακλάδωσης, καθώς και πιστοποιητικά για ναυτιλιακή χρήση
  > Εκτεταμένη διάρκεια ζωής, χωρίς επαναλαμβανόμενη επένδυση, χαμηλές λειτουργικές δαπάνες (OPEX)
  > Υψηλότερη μηχανική αντοχή, χαμηλή αντίσταση επαφής και πτώση τάσης
  > Απλή εγκατάσταση και συντήρηση
  > Γρήγορη ανάπτυξη

  Προτεινόμενα προϊόντα και λύσεις

  Βρόχος μέσης τάσης για εμπορικά πλοία

  Στη μεγάλη αγορά των πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και των εφαρμογών μέσης τάσης που παρουσιάζουν ανοδική πορεία, οι ναυπηγικές εταιρείες αναζητούν πρωτοποριακές ιδέες για την παροχή λύσεων που θα βελτιστοποιήσουν την αποδοτικότητα των πλοίων και θα προσφέρουν εξοικονόμηση του κόστους κατασκευής.

  Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο

  Λύσεις και οφέλη

  Επιλέξτε τη διανομή ισχύος μέσης τάσης αντί της τυπικής ακτινικής διανομής χαμηλής τάσης. Η διανομή μέσης τάσης πραγματοποιείται μέσω ενός ή δύο βρόχων, χάρη στις κύριες μονάδες δακτυλίου (Ring Main Units) που τροφοδοτούν τους σχετικούς μετασχηματιστές.

  > Μείωση του κόστους επένδυσης έως και 30% σε σύγκριση με τον τυπικό σχεδιασμό διανομής χαμηλής τάσης
  > Μείωση έως και 35% στις απώλειες ενέργειας σε σύγκριση με τον τυπικό σχεδιασμό χαμηλής τάσης
  > Μείωση βάρους 47% σε σύγκριση με τον τυπικό σχεδιασμό χαμηλής τάσης
  > Βελτιστοποιημένο αποτύπωμα κύριου πίνακα διανομής μέσης τάσης
  > Εύκολος διαχωρισμός τροφοδοτικού
  > Γρήγορη εγκατάσταση, συμπεριλαμβανομένων των γρήγορων συνδέσεων καλωδίων στο μπροστινό μέρος

  Προτεινόμενα προϊόντα και λύσεις

  Masterpact UR

  Αποκτήστε αυξημένη ισχύ επί των πλοίων σας, βελτιστοποιώντας τόσο τις κεφαλαιουχικές (CapEx) όσο και τις λειτουργικές σας δαπάνες (OpEx) καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής των εγκαταστάσεών σας, χάρη στη πάνω από 90 χρόνια εμπειρία μας στις ναυτιλιακές εφαρμογές.

  Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο

  Λύσεις και οφέλη

  Καθώς η χρήση των εγκατεστημένων συστημάτων ηλεκτροδότησης επί του πλοίου αυξάνεται συνεχώς, η διανομή ηλεκτρικής ισχύος μπορεί να απαιτεί τη μετάβαση από τη σχεδίαση συστημάτων χαμηλής τάσης σε συστήματα μέσης τάσης. Η Schneider Electric παρέχει μια μοναδική λύση που ανταποκρίνεται στις επιδόσεις του πίνακα διανομής (θερμική και ηλεκτροδυναμική αντοχή). 


  Ο εξαιρετικά γρήγορος διακόπτης ελέγχου Masterpact UR για πίνακες διανομής προσφέρει πολύ υψηλότερη εγκατεστημένη ισχύ με σχεδίαση χαμηλής τάσης, περιορίζοντας σημαντικά το πολύ υψηλό ρεύμα βραχυκύκλωσης και τις σχετικές βλάβες που αφορούν την ενέργεια.

  > Σχεδίαση που βασίζεται σε τυπικό αυτόματο διακόπτη αέρα (Masterpact NW)
  > Μείωση ρεύματος κορυφής κυκλώματος κατά 30%-40%
  > Κατοχυρωμένη τεχνολογία που επιτρέπει τη γρήγορη αποκατάσταση μετά από βραχυκύκλωμα
  > Αξιόπιστη και απλή τεχνολογία ανοίγματος σε 1 ms
  > Εγγυημένος, πλήρης συντονισμός ασφαλειοδιακοπτών

  Προτεινόμενα προϊόντα και λύσεις

  Λύσεις MV MCC

  Οι υπεράκτιες διαδικασίες και οι ναυτιλιακές εφαρμογές απαιτούν λύσεις ελέγχου ισχύος και διαδικασιών που παρέχουν υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας και ασφάλειας, ενώ παράλληλα εξοικονομούν χώρο.

  Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο

  Λύσεις και οφέλη

  Το Motorpact έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για την αντιμετώπιση των δυσκολότερων προκλήσεων στον έλεγχο ισχύος και διεργασιών. 


  Ο εκκινητής κινητήρα που προσφέρουμε χαρακτηρίζεται από καινοτομίες που εφαρμόζονται πρώτη φορά στον κλάδο και παρέχουν ασυναγώνιστες επιδόσεις, αξιοπιστία και αποκλειστικές τεχνολογίες.

  > Ολοκληρωμένη σειρά λύσεων MCC
  > Προκατασκευασμένες λύσεις με δοκιμή τύπου για τον έλεγχο κινητήρων
  > Το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα στην αγορά
  > Μικρού μεγέθους λύση πολλών κινητήρων για ομαλούς εκκινητές και ρυθμιστές στροφών
  > Διαμόρφωση για εφεδρική λειτουργία, για μεγιστοποίηση της αξιοπιστίας του συστήματος

  Προτεινόμενα προϊόντα και λύσεις

  Διανομή μέσης/χαμηλής τάσης (MV/LV)

  Καθώς ο κλάδος της ναυτιλίας αντιμετωπίζει περιορισμούς στις δαπάνες, οι ναυπηγοί αναζητούν βελτιστοποιημένες λύσεις και οι φορείς εκμετάλλευσης προσπαθούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα πάγιά τους, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη μέγιστη ασφάλεια επί των πλοίων.

  Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο

  Λύσεις και οφέλη

  Η ολοκληρωμένη λύση μας για τη διαχείριση ενέργειας και την αξιόπιστη διανομή ισχύος περιλαμβάνει μετασχηματιστές μέσης τάσης, πίνακες διανομής μέσης και χαμηλής τάσης, ασφαλειοδιακόπτες χαμηλής τάσης, ρελέ προστασίας έναντι ηλεκτρικού τόξου, συσκευές παρακολούθησης μόνωσης, συστήματα διαχείρισης ισχύος.

  > Εξειδίκευση στην κατασκευή συστημάτων μέσης και χαμηλής τάσης
  > Ενοποιημένη και σταθερή λύση για πίνακες μέσης και χαμηλής τάσης, συμπεριλαμβανομένων των δυνατοτήτων επικοινωνίας
  > Συνεχής υποστήριξη παγκοσμίως
  > Εξοπλισμός συναρμολόγησης με δοκιμή τύπου (TTA): PIX και MCset (Μέση τάση), MB301M και OKKEN (Χαμηλή τάση), για διασφάλιση της μέγιστης δυνατής ασφάλειας για τον άνθρωπο και της λειτουργικής αξιοπιστίας
  > Μία ενιαία διεπαφή πελάτη για τα ηλεκτρικά συστήματα επί του πλοίου

  Φίλτρα αρμονικών

  Τα ηλεκτρονικά συστήματα ισχύος με γρήγορες και συχνές μεταβολές φορτίων παρέχουν πολλά οφέλη που αφορούν τον έλεγχο των διαδικασιών και την εξοικονόμηση ενέργειας. Ωστόσο, ο αυξανόμενος αριθμός των συσκευών αυτού του τύπου στα πλοία μπορεί να προκαλέσει αρμονική παραμόρφωση που επηρεάζει τα εξαρτήματα του συστήματος. Το AccuSine PCS+ είναι το καλύτερο ενεργό φίλτρο αρμονικών στην κατηγορία του, καθώς παρέχει περιορισμό των αρμονικών έως 3% THDI.

  Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο

  Λύσεις και οφέλη

  Η Schneider Electric ειδικεύεται στον περιορισμό των αρμονικών, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα λύσεων για κάθε απαίτηση. 


  Το AccuSine PCS+ είναι μια ευέλικτη, υψηλής απόδοσης και οικονομικά αποδοτική λύση για τη σταθεροποίηση των ηλεκτρικών δικτύων, παρέχοντας δυνατότητες περιορισμού των αρμονικών, διόρθωσης του συντελεστή ισχύος και εξισορρόπησης φορτίου.

  Περιορισμός αρμονικών, διόρθωση συντελεστή ισχύος μετατόπισης και εξισορρόπηση ρεύματος δικτύου τροφοδοσίας
  > Ευέλικτη εγκατάσταση εξοπλισμού, βελτιστοποιημένη χρήση χώρου και πρόγραμμα θέσης σε λειτουργία επί του πλοίου
  > Κοινή χρήση φορτίου ή κλιμακωτή λειτουργία παράλληλων μονάδων για εξισορρόπηση του χρόνου των παράλληλων μονάδων και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής τους
  > Πλήρης παρακολούθηση της κατάστασης και έλεγχος, όπως λειτουργία/διακοπή, ρυθμίσεις παραμέτρων και διαγνωστικά
  > Κορυφαίος περιορισμών αρμονικών στην κατηγορία έως και 3% THDI

  Συντήρηση βάσει προϋποθέσεων με ψηφιοποιημένες υπηρεσίες

  Τα πληρώματα καταβάλλουν ολοένα και μεγαλύτερες προσπάθειες για να διασφαλίσουν τις κρίσιμες διεργασίες στο πλοίο, καθώς μια βλάβη στο σύστημα διανομής ηλεκτρικής ισχύος μπορεί να οδηγήσει σε κρίσιμες διακοπές λειτουργίας. Ανεξάρτητα από το εάν προορίζεται για τη διασφάλιση της ασφάλειας του πληρώματος, της ενεργειακής διαθεσιμότητας ή της αξιοπιστίας του εξοπλισμού, το σύστημα διανομής ηλεκτρικής ισχύος έχει καθοριστική σημασία.

  Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο

  Λύσεις και οφέλη

  Η αρχιτεκτονική και οι λύσεις EcoStruxure™ μετατρέπουν τα δεδομένα σε οφέλη. Από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο, το πλοίο σας είναι συνδεδεμένο με την πλατφόρμα μας και τους ειδικούς της ομάδας υπηρεσίας σέρβις. Χάρη στην πλατφόρμα EcoStruxure Asset Advisor, αξιοποιούμε τα σημαντικά δεδομένα από τον ζωτικής σημασίας ηλεκτρικό εξοπλισμό επί του πλοίου, ώστε να παρέχουμε υλοποιήσιμες προτάσεις. 


  Σας στέλνουμε προληπτικά ειδοποιήσεις και προτάσεις για ανάληψη δράσης (εντολές εργασίας). Παρέχουμε απομακρυσμένη υποστήριξη στη διάρκεια των λειτουργιών ή διαχειριζόμαστε την παρέμβαση των μηχανικών μας για την παροχή υπηρεσιών εγκατεστημένης βάσης επί του πλοίου παγκοσμίως. 


  Παρέχουμε αναφορές σε τρεις κατηγορίες, στις οποίες περιλαμβάνονται μια αυτοματοποιημένη αναφορά ακατέργαστων δεδομένων που εκτελείται από την πλατφόρμα μας, αναφορές συμβάντων για διορθωτικές ή προληπτικές ενέργειες και περιοδικές αναφορές σύνοψης για την αξιολόγηση της κατάστασης και την παροχή συμβουλών βελτιστοποίησης.

  Μείωση του κόστους από διακοπές λειτουργίας:
  > Μείωση του κινδύνου μη προγραμματισμένης διακοπής λειτουργίας
  > Μείωση διάρκειας της μη προγραμματισμένης διακοπής λειτουργίας   Μείωση κόστους επισκευών συγκριτικά με την κατασταλτική συντήρηση:
  > Μείωση του χρόνου επισκευών χάρη στην αναμενόμενη απομακρυσμένη διάγνωση
  > Μείωση του αριθμού των βλαβών/αντικαταστάσεων συσκευών
  > Μείωση του αριθμού των διορθωτικών ενεργειών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης   > Πρόβλεψη βλαβών και αντικατάστασης εξαρτημάτων
  > Βελτιστοποίηση προληπτικής συντήρησης
  > Βελτιστοποίηση εργασιών πληρώματος
  > Συμμόρφωση με τους νηογνώμονες με ελάχιστο κόστος