Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

  • Default Alternative Text

   Λύση ShoreBoX

   Ανακαλύψτε τα προσχεδιασμένα, έτοιμα προς χρήση συστήματα διασύνδεσης από την ξηρά για την ηλεκτροδότηση από δίκτυο ξηράς σε ελλιµενισµένα πλοία.

  • ShoreBoX: Green Energy in Shipyards

   The ShoreBox is an innovative, sustainable solution that curbs carbon dioxide emissions and noise levels, and provides increased energy efficiency in shipyards.

  • Shore connection operation in Port of Marseille

   Discover the daily operation of Schneider Electric shore connection installations in Port of Marseille for "La Meridionale" ferries.

  • ShoreBoX στο λιμάνι Μπέργκεν

   Η ευέλικτη, εξαιρετικά διαλειτουργική λύση ηλεκτροδότησης από την ξηρά προσφέρει καθαρή, πράσινη και αθόρυβη λειτουργία στο πιο πολυσύχναστο λιμάνι της Νορβηγίας.

  • Πορθμείο La Meridionale

   Η πλήρης σύνδεση ηλεκτρικής ισχύος ξηράς-πλοίου βελτιώνει το ενεργειακό αποτύπωμα της εταιρείας εκμετάλλευσης πορθμείου της Μασσαλίας.

  • Τι περιλαμβάνει ένα ShoreBoX

   Το καινοτόμο ShoreBoX είναι σχεδιασμένο για να παρέχει στα πλοία οικονομικά προσιτή ενέργεια με υψηλά επίπεδα διαθεσιμότητας χρησιμοποιώντας λύσεις σύνδεσης από ξηρά.

  • Τι είναι η σύνδεση από ξηρά;

   Συνδεθείτε στην πράσινη ενέργεια για να υποστηρίξετε βιώσιμες και αξιόπιστες λιμενικές λειτουργίες.

   Στοιχεία

   • Προηγμένο εναλλακτικό κείμενο Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες διεθνείς εταιρείες πετρελαίου και αερίου, EPC (μηχανολογικές, προμηθειών και κατασκευαστικές), πλοιοκτήτες και ναυπηγεία
   • Μπλε εικονίδιο αγωγού πετρελαίου και αερίου Οι επιδόσεις της αλυσίδας εφοδιασμού μας καθιστούν εφικτό το υπεράκτιο έργο σας σε οποιοδήποτε σημείο
   Προηγμένο εναλλακτικό κείμενο

   Προκλήσεις

   Καλείστε να ανταποκριθείτε στους ολοένα και αυστηρότερους περιβαλλοντικούς κανονισμούς για τα λιμάνια και τα ελλιμενισμένα πλοία. Οι φορείς εκμετάλλευσης πλοίων προσπαθούν να μειώσουν το κόστος καυσίμου και συντήρησης σε θέση αγκυροβολίας. Οι λιμενικές αρχές και οι φορείς εκμετάλλευσης τερματικού σταθμού καλούνται να ενσωματώσουν δυνατότητες ηλεκτροδότησης από ξηρά κατά τρόπο απλούστερο και πιο αποδοτικό, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τον χρόνο, το κόστος και τους κινδύνους του έργου.

   Γιατί να συνεργαστείτε με τη Schneider Electric

   • Μπλε εικονίδιο γραφήματος

    Μειώστε τον χρόνο, το κόστος και τους κινδύνους του έργου

    Το προσχεδιασμένο, προκατασκευασμένο και ολοκληρωμένο σύστημα επιτρέπει τον ελεγχόμενο προγραμματισμό, ενώ παράλληλα ελαχιστοποιεί τους κινδύνους και τον χρόνο εγκατάστασης και θέσης σε λειτουργία.

   • Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο

    Αξιόπιστη, υψηλών επιδόσεων λειτουργία ηλεκτροδότησης από ξηρά

    Μεγιστοποίηση χρόνου λειτουργίας χάρη στο πλήρως συμμορφούμενο με το πρότυπο σύστημα, που είναι κατασκευασμένο με προϊόντα και λογισμικό της Schneider Electric και διαθέτει προγράμματα παροχής υπηρεσιών και συντήρησης.