Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

  • Default Alternative Text

   Λύσεις για επιβατηγά πλοία

   Βελτιστοποιήστε το κόστος επένδυσης και λειτουργίας των επιβατηγών σκαφών με την ευρεία τεχνογνωσία και τις ολοκληρωμένες λύσεις μας.

  Προηγμένο εναλλακτικό κείμενο

  Προκλήσεις

  Αναζητάτε τρόπους βελτιστοποίησης του ενεργειακού αποτυπώματος και των επιδόσεων των επιβατηγών πλοίων με παράλληλη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και αύξηση της άνεσης των επιβατών. Επιπλέον, χρειάζεστε να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο του χρόνου εκτός λειτουργίας με ιδιαίτερα αξιόπιστες λύσεις. Χρειάζεστε διεθνή συντονισμό ώστε να εκπληρώσετε τους στόχους που αφορούν τις λειτουργικές και κεφαλαιουχικές δαπάνες με παράλληλη εναρμόνιση με τους πλοιοκτήτες και τα ναυπηγεία.

  Γιατί να συνεργαστείτε με τη Schneider Electric

  • Προηγμένο εναλλακτικό κείμενο Μηχανήματα και συστήματα HVAC Προσφέρουμε λύσεις για αυτοματισμούς μηχανημάτων και HVAC με σκοπό τον γρήγορο σχεδιασμό μηχανημάτων που είναι βελτιστοποιημένα από άποψη κόστους, εξοικονόμησης ενέργειας και επιδόσεων καθ' όλη τη διάρκεια ζωής τους.
  • Προηγμένο εναλλακτικό κείμενο Έξυπνες λύσεις για τα ξενοδοχειακά μέρη των κρουαζιερόπλοιων Ολοκληρωμένες, διαχρονικές λύσεις σχετικά με τη διαχείριση των ξενοδοχειακών δομών με παγκοσμίου κλάσης διαχείριση ενέργειας. Πλήρως ενσωματωμένες και εύκολες στην εφαρμογή τους λύσεις εξοπλισμού μέσης τάσης, χαμηλής τάσης, MCC και αυτοματισμού.

  Στοιχεία

  • Προηγμένο εναλλακτικό κείμενο Κρουαζιερόπλοια σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου χρησιμοποιούν τις λύσεις της Schneider Electric
  • Μπλε εικονίδιο Εκπαίδευσης Οι λύσεις μας είναι αναγνωρισμένες τόσο για την ποιότητά τους όσο και για την αξιοπιστία τους