Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

  • Default Alternative Text

   Λύσεις για υπεράκτιες εφαρμογές

   Βελτιώστε την ασφάλεια, την αξιοπιστία και τις επιδόσεις των υπεράκτιων λειτουργιών με την ολοκληρωμένη μας προσφορά λύσεων σχετικά με την εξοικονόμηση ενέργειας και τα μηχανήματα.

   Προηγμένο εναλλακτικό κείμενο

   Προκλήσεις

   Καθώς έρχεστε αντιμέτωποι με το υψηλό κόστος του χρόνου εκτός λειτουργίας, χρειάζεστε έναν αξιόπιστο συνεργάτη που να μπορεί να παρέχει τεκμηριωμένες λύσεις και να σας βοηθά να εστιάσετε στη βελτιστοποίηση της διάταξης, του ενεργειακού αποτυπώματος και του βάρους του σκάφους.

   Γιατί να συνεργαστείτε με τη Schneider Electric

   • Προηγμένο εναλλακτικό κείμενο Μηχανήματα Προσφέρουμε λύσεις για αυτοματισμούς μηχανημάτων με σκοπό τον γρήγορο σχεδιασμό μηχανημάτων που είναι βελτιστοποιημένα από άποψη κόστους, εξοικονόμησης ενέργειας και επιδόσεων καθ' όλη τη διάρκεια ζωής τους.
   • Μπλε εικονίδιο βαλίτσας Προσφορά ολοκληρωμένης λύσης Με πάνω από 30 χρόνια αποδεδειγμένης εμπειρίας, βελτιστοποιούμε την επιχειρηματική απόδοση, την εξοικονόμηση ενέργειας και την ασφάλεια προσφέροντας ολοκληρωμένες επιχειρηματικές λύσεις.

   Στοιχεία

   • Προηγμένο εναλλακτικό κείμενο Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες διεθνείς εταιρείες πετρελαίου και αερίου, EPC (μηχανολογικές, προμηθειών και κατασκευαστικές), πλοιοκτήτες και ναυπηγεία
   • Μπλε εικονίδιο αγωγού πετρελαίου και αερίου Οι επιδόσεις της αλυσίδας εφοδιασμού μας καθιστούν εφικτό το υπεράκτιο έργο σας σε οποιοδήποτε σημείο