Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

  • Default Alternative Text

    Ηλεκτροδότηση στη θάλασσα και από την ξηρά: Προκλήσεις

    Μάθετε πώς η Schneider Electric ανταποκρίνεται στις προκλήσεις του κλάδου της ναυτιλίας με προτεινόμενες αρχιτεκτονικές συστημάτων ισχύος για εμπορικά πλοία και πλοία υπεράκτιων εφαρμογών.

Απαντώντας στις προκλήσεις σας

Ασφάλεια και αξιοπιστία

Οι βελτιωμένες μας λύσεις διαχείρισης μη φυσιολογικών καταστάσεων διατηρούν την ασφάλεια των εργαζομένων και των παγίων, χάρη στη βελτιωμένη πρόληψη συμβάντων και τη μείωση των περιβαλλοντικών κινδύνων.

Επιχειρησιακή αποδοτικότητα

Καθώς οι δαπάνες στον κλάδο της ναυτιλίας περιορίζονται, τόσο οι ναυπηγοί όσο και οι φορείς εκμετάλλευσης προσπαθούν να βρουν βελτιστοποιημένα πάγια και λύσεις, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη μέγιστη ασφάλεια επί των πλοίων.

Βιωσιμότητα

Εξοικονομήστε πόρους σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής της διαχείρισης ενέργειας και επιτύχετε τους στόχους σας όσον αφορά τη βιωσιμότητα με τις συμβουλευτικές υπηρεσίες των ειδικών μας.

Κανονιστική συμμόρφωση

Αξιοποιήστε την υποστήριξη και την εξειδίκευση της Schneider Electric στην πλοήγηση των διεθνών ναυτιλιακών και τοπικών ρυθμιστικών απαιτήσεων.

Έργα και υπηρεσίες

Εξασφαλίστε την ηρεμία σας, από την εγκατάσταση μέχρι το τέλος της ωφέλιμης ζωής της λύσης σας. Προσφέρουμε υπηρεσίες σχετικά με τον καιρό, την εγκατεστημένη βάση σας, την αυτοματοποίηση, υπηρεσίες μέσω συνεργασιών και πολλά ακόμη.