Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

  • Default Alternative Text

   Πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας

   Οι σύγχρονοι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας είναι έξυπνοι πάροχοι. Ξεπεράστε τις αυξανόμενες προκλήσεις και ικανοποιήστε τις ανάγκες των πελατών σας, σήμερα και στο μέλλον, με τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρουμε για τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας.

   Δείτε τα διαδικτυακά σεμινάρια
  • Default Alternative Text

   Microgrids

   Microgrids enable the setup of a decentralized energy system, in a way that’s green, reliable, resistent and efficient.

   σύμβουλος διαχείρισης ενέργειας με κράνος προστασίας μπροστά από παράθυρο και σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας

   Προκλήσεις

   Οι πάροχοι ενέργειας επιβάλλεται να μειώσουν το κόστος, διασφαλίζοντας παράλληλα την άριστη λειτουργικότητα, την ταχεία ψηφιοποίηση των διατερματικών διεργασιών και τη βελτίωση της απόδοσης. Αντιμετωπίζουν επίσης τους κινδύνους από την εξισορρόπηση των αιχμών ζήτησης με τη χαμηλή διαλείπουσα παραγωγή. Η απάντηση; Έξυπνα δίκτυα, νέα επιχειρησιακά μοντέλα και νέες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών που επεκτείνονται πέραν των πωλήσεων στον τομέα της ενέργειας.

   Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας;

   • Εικονίδιο εργαλείων Αριστεία στην λειτουργικότητα Γίνετε πιο παραγωγικοί σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον ενέργειας, μειώνοντας παράλληλα το κόστος, παρέχοντας ασφαλείς και αξιόπιστες λειτουργίες και διατηρώντας τη σταθερότητα του δικτύου.
   • Εικονίδιο γραφήματος με ανοδική τάση Υψηλή τεχνογνωσία στον τομέα της κατανεμημένης ενέργειας Ας αλλάξουμε τον τρόπο διαχείρισης των δικτύων. Οι νέες υπηρεσίες μας συμβάλλουν στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών σας, στη συμμόρφωση με τους κανονισμούς που διέπουν τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και στην βέλτιστη αξιοποίηση της ευελιξίας του δικτύου.
   • Innovation at every level

    New technologies challenge us to redefine the way we live our lives. We deliver solutions that integrate seamlessly into our environment.

    Read more
    Default Alternative Text
   • A leader in the ADMS market

    Schneider Electric has been named a leader in Gartner’s Magic Quadrant for Advanced Distribution Management Systems, with the highest scores in all 3 use cases in the Critical Capabilities.

    Read more
    Default Alternative Text
   • Εικονική σύγχρονη παραγωγή για κατανεμημένη παραγωγή

    Δυνατότητα ενσωμάτωσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με άμεση εγκατάσταση και λειτουργία, χωρίς συμβιβασμούς στη σταθερότητα του δικτύου

    Ανακαλύψτε τον τρόπο
    Renewable energy
   • Επενδύστε στις κατάλληλες τεχνολογίες για το μέλλον του έξυπνου δικτύου σας

    Σήμερα, οι πάροχοι και οι φορείς εκμετάλλευσης ηλεκτρικής ενέργειας έρχονται αντιμέτωποι με μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά, στην οποία καλούνται να μειώσουν το κόστος τους και να δημιουργήσουν νέες ροές εσόδων, προσφέροντας ταυτόχρονα αξιόπιστες και ασφαλείς υπηρεσίες στους τελικούς πελάτες.

    Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τους παρόχους ενέργειας στον προγραμματισμό τους
    Helping utilities plan ahead
   • Το μεγάλο όνειρο: Το μέλλον της αξιοπιστίας για τους παρόχους ενέργειας

    Η αξιοπιστία βρίσκεται στην κορυφή των ανησυχιών των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας, και δικαίως. Πώς μπορούν να την βελτιώσουν;

    Ανακαλύψτε το
    The future of reliability for utilities
   • Πώς τα έξυπνα δίκτυα μπορούν να εκμεταλλευθούν το δυναμικό τους

    Στη συγκεκριμένη συνέντευξη στο περιοδικό Edifícios e Energia, ο Alain Glatigny, Αντιπρόεδρος του τμήματος Smart Grid Innovation στη Schneider Electric, προτείνει τρόπους για το πώς πρέπει η Ευρωπαϊκή Ένωση να υποστηρίξει την ανάπτυξη έξυπνων δικτύων.

    Μάθετε περισσότερα
    Smart grids to reach their potential