Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

  • Default Alternative Text

   Προληπτική Συντήρηση

  Προκλήσεις

  Αποτρέψτε προβλήματα πριν την εμφάνισή τους

  Η σωστή και έγκαιρη συντήρηση θα σας βοηθήσει να αποφύγετε ανεπιθύμητες διακοπές εξοικονομώντας σας χρόνο και χρήμα. Για να είστε σίγουροι ότι το σύστημά σας λαμβάνει τη φροντίδα που απαιτείται χρειάζεστε ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο να είναι εξοικειωμένο με τα προϊόντα και τις λύσεις της Schneider Electric.

  Περιγραφή προσφοράς υπηρεσιών προληπτικής

  Προηγμένο εναλλακτικό κείμενο
  • Λύσεις

   Η υπηρεσία Προληπτικής Συντήρησης που παρέχουμε είναι σχεδιασμένη ώστε το σύστημά σας να λειτουργεί πάντα στο έπακρο των δυνατοτήτων του.  Περιλαμβάνεται σε πολλά από τα προγράμματα παροχής υπηρεσιών μας, αλλά προσφέρεται και μεμονωμένα. Επίσης, διατίθενται ευέλικτες επιλογές προγραμματισμού.
  • Πρόταση αξίας

   Επιτόπια εξέταση του συστήματός σας σχεδιασμένη ώστε να διασφαλίζει τη βέλτιστη απόδοση προγραμματισμένη ανάλογα με τις ανάγκες σας.
  • Διαφοροποίηση

   Οι υπηρεσίες Προληπτικής Συντήρησης παρέχουν στο σύστημά σας το απαιτούμενο επίπεδο υπηρεσιών, ενώ παράλληλα σας εξασφαλίζουν την ηρεμία που σας αξίζει.