Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

 • Default Alternative Text

  Υπηρεσίες εκσυγχρονισμού

Προκλήσεις

Λύσεις για τα παλαιά UPS σας

Όσο οι κρίσιμες υποδομές σας φθείρονται από τον χρόνο, εκτίθενται σε μεγαλύτερο κίνδυνο και απρόβλεπτη διακοπή λόγω της παλαιότητας ορισμένων εσωτερικών εξαρτημάτων τους. Οι υπηρεσίες εκσυγχρονισμού προσφέρουν λύσεις που αυξάνουν τη διαθεσιμότητα ενώ παράλληλα μεγιστοποιούν την αξία της επένδυσής σας.

Περιγραφή προσφοράς υπηρεσιών εκσυγχρονισμού

Προηγμένο εναλλακτικό κείμενο
 • Λύσεις

  Η Υπηρεσία Αναζωογόνησης Ισχύος Μονάδας (Modular Power Revitalisation Service -– PRS) παρέχει ολοκληρωμένη επιτόπια υπηρεσία ανανέωσης συστημάτων UPS για λύσεις επεκτάσιμων συστημάτων UPS. Η υπηρεσία MPRS αποτελεί την ιδανική λύση για τους πελάτες που επιθυμούν να επιμηκύνουν την ωφέλιμη διάρκεια ζωής των επεκτάσιμων συστημάτων UPS τους. Το σύστημά σας επικαιροποιείται με ασφάλεια από πιστοποιημένους επαγγελματίες της υπηρεσίας και θα συνεχίσει να λειτουργεί σημειώνοντας κορυφαίες επιδόσεις.
 • Πρόταση αξίας

  Οι υπηρεσίες εκσυγχρονισμού αποτελούν μια οικονομικά προσιτή προσέγγιση για την επιμήκυνση της αξιόπιστης διάρκειας ζωής καθώς και την αναβάθμιση του συστήματος UPS με χρήση των πιο πρόσφατων τεχνολογιών.
 • Διαφοροποίηση

  Προσφέρουμε μια πλήρη υπηρεσία για πελάτες που επιθυμούν να επιμηκύνουν την αξιόπιστη διάρκεια ζωής της υφιστάμενης εγκατάστασής τους, αντί να αγοράσουν μια νέα λύση.