Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

 • Default Alternative Text

  Ένα τολμηρό όραμα για ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ περίθαλψη

  Η μετατροπή ενός κτιρίου του προηγούμενου αιώνα σε μια υπερσύγχρονη νοσοκομειακή εγκατάσταση είναι μια τολμηρή ιδέα. Με το Schneider EcoStruxure™ Building, το Moorfields Eye Hospital αναβάθμισε την υπάρχουσα πεπαλαιωμένη υποδομή του επιτυγχάνοντας λειτουργική ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ και βελτιώνοντας την ασφάλεια και την ικανοποίηση των ασθενών.

  Ανακαλύψτε το EcoStruxure
 • Βοηθώντας τους οφθαλμίατρους να συγκεντρωθούν Φέρνοντας νέα ζωή σε μια παλιά υποδομή

  Το EcoStruxure for Healthcare δίνει τη δυνατότητα στο Moorfields Eye Hospital να φέρει την ασφάλεια των ασθενών και την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα σε ένα νέο επίπεδο, χάρη στις καινοτόμες λύσεις διαχείρισης κτιρίων και τις λύσεις παρακολούθησης ισχύος.

  Η πρόκληση

  • Το νοσοκομείο λειτουργεί για περισσότερο από έναν αιώνα και οι παλίες υποδομές του χρήζουν ανανέωσης.

  • Αρκετά παλαιότερα αλλά πολύτιμα κτιριακά συστήματα χρειάστηκε να ενσωματωθούν σε μια κεντρική πλατφόρμα.

  • Για να υποστηρίξει την παγκόσμια φήμη του, το νοσοκομείο έπρεπε να αποφύγει τις σημαντικές διαταραχές στη λειτουργία του.

  G9A3545-900x500

  Η λύση

  Αποδοτικότητα και Ασφάλεια των Ασθενών με το EcoStruxure για την Υγειονομική Περίθαλψη
     Edge Control: Το EcoStruxure Building Operation (παλαιώτερα γνωστό ως SmartStruxure), το σύστημα διαχείρισης κτιρίων του νοσοκομείου, επέτρεψε στο Moorfields να ενσωματώσει τα κτιριακά του συστήματα στη σωστή πλατφόρμα, με αποτέλεσμα τη μείωση του λειτουργικού κόστους και των ανθρωποωρών στη συντήρηση συστημάτων. To EcoStruxure Power Monitoring Expert προσφέρει στο ιατρικό προσωπικό κρίσιμες πληροφορίες για το περιβάλλον και την ηλεκτρική ενέργεια, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των ασθενών κατά τη διάρκεια των επεμβάσεων.
     Συνδεδεμένα Προϊόντα: Η λύση Real Time Location System (RTLS) παρέχει καλύτερη κατανόηση των διαδρομών που πραγματοποιούν οι ασθενείς σε όλο το νοσοκομείο. Οι πληροφορίες σχετικά με το πού βρίσκονται και πόσο χρόνο περνούν οι ασθενείς τους είναι ζωτικής σημασίας για τη για τη μείωση των χρόνων αναμονής με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας των ασθενών.


  Αποτελέσματα

  • Βελτιωμένη παρακολούθηση ισχύος για τα χειρουργεία των νοσοκομείων.

  • Μειωμένα λειτουργικά έξοδα.

  • Αύξηση της παραγωγικότητας του προσωπικού λόγω των μειωμένων ωρών εργασίας που απαιτούνται για τη συντήρηση των συστημάτων.

  • Μειωμένη πολυπλοκότητα χάρη στη διεπικοινωνία παρακολούθησης και τον ελέγχού των υποδομών του νοσοκομείου.