Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

 • Default Alternative Text

  Επαναπροσδιορίζοντας την ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ στη γαλακτοβιομηχανία

  Η μετάβαση από έναν τοπικό συνεταιρισμό γαλακτοπαραγωγής σε μια παγκόσμια τεράστια βιομηχανία είναι μια τολμηρή ιδέα. Η Fonterra επαναπροσδιόρισε τη γαλακτοβιομηχανία της Νέας Ζηλανδίας και μετατράπηκε σε ένα από τα πιο αποδοτικά εργοστάσια γαλακτοπαραγωγής παγκοσμίως, βελτιστοποιώντας την ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ με το Schneider EcoStruxure™ Plant.

  Ανακαλύψτε το EcoStruxure
 • Η ιστορία της Fonterra Επαναπροσδιορίζοντας τη γαλακτοβιομηχανία της Νέας Ζηλανδίας

  Δείτε πώς βοηθήσαμε τη Fonterra να ξεπεράσει τα όρια της απόδοσης, της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας

  Η πρόκληση

  Παγκόσμια κλίμακα: Η Fonterra διαθέτει μια τοπική επιχείρηση στη Νέα Ζηλανδία με διεθνή εμβέλεια. Αποτελούμενη από πολλούς διαφορετικούς γαλακτοκομικούς συνεταιρισμούς και αγροκτήματα, πρέπει να εξετάσουν πολλούς παράγοντες και να αντιμετωπίσουν τις φυσικές διακοπές κατά την προσπάθεια επίτευξης της συνοχής στην παραγωγή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Fonterra έψαξε για έναν αξιόπιστο συνεργάτη που κατανοούσε την τοπική βιομηχανία και είχε παγκόσμια παρουσία.
   
  Υψηλότερα πρότυπα υγιεινής, ποιότητας και φρεσκάδας: Το γάλα είναι ευπαθές προϊόν και πρέπει να πληρεί τις αυστηρότερες προϋποθέσεις ασφάλειας και ποιότητας. Η διακοπή λειτουργίας των μηχανημάτων, οι καθυστερήσεις παράδοσης ή η ακατάλληλη φροντίδα μπορεί να αναγκάσει ορισμένους παραγωγούς γάλακτος να απορρίψουν τα προϊόντα τους. Η εταιρεία χρειαζόταν έναν προμηθευτή που θα μπορούσε να δημιουργήσει μια αφοσιωμένη σχέση βασισμένη στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, που θα σε ετοιμότητα να διαχειριστεί τις βλαβες όταν συνέβαιναν.
   
  Βιομηχανική αποδοτικότητα και βιωσιμότητα: Ταυτόχρονα, η Fonterra χρειαζόταν έναν συνέταιρο με το όραμα να αξιοποιήσει τη βιομηχανική απόδοση ως μέσο περιβαλλοντικής ευσυνειδησίας και τη δημιουργία βιώσιμων επιχειρηματικών πρακτικών για το μέλλον.


  fonterra-challenge-IC-631x292

  Λύση

  Αποδοτικότητα και Αξιοπιστία με το EcoStruxure
    
  Apps, Analytics & Services: UVP – υπηρεσίες και υποστήριξη –προσφορά ολοκληρωμένων λυσεων και διαχείριση κύκλου ζωής   
  Συνδεδεμένα Προϊόντα: SCADA, αυτοματισμός, drives, motor control, MV, LV distribution, lighting control, C-Bus, UPS, wiring accessories

  Ολοκληρωμένη λύση για μεγαλύτερη απόδοση: Η γαλακτοβιομηχανία της Νέας Ζηλανδίας, με το ευρύ φάσμα μικρών ή μεσαίων γαλακτοκομικών συνεταιρισμών, έχει μια μακροχρόνια σχέση με τη Schneider Electric. Ήταν ένα φυσικό βήμα για εμάς να παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο προϊόν / λύση που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε τοπική και παγκόσμια κλίμακα, απλοποιώντας την ηλεκτρική διανομή και καθιστώντας την συμβατή με όλους τους τομείς για μεγαλύτερη απόδοση στην παραγωγή.
   
  Εξειδικευμένη καθοδήγηση για καινούρια έργα: Εκτός από τις καθημερινές λειτουργίες, η Fonterra επέκτεινε τις υποδομές της με την καθοδήγησή μας και δημιούργησε μια πολύ μεγαλύτερη εγκατάσταση επεξεργασίας γάλακτος που ονομάζεται Darfield - ο πρώτος ολοκρληρωτικά νέος χώρος, αφού όλα τα άλλα μεγάλα επενδυτικά έργα είχαν εγκατασταθεί σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις, με παλαιότερα συστήματα.

  Περισσότεροι από 30 τόνοι πλήρες γάλα σε σκόνη ανά ώρα: Με την εντυπωσιακή απόδοση και χωρητικότητα έως και 4,4 εκατομμύρια λίτρα γάλακτος την ημέρα, η μονάδα επεξεργασίας γάλακτος Darfield 2 αποτελεί εξαιρετική επιτυχία για τη Fonterra.

  Το μεγαλύτερο και πιο αποτελεσματικό γαλακτοκομικό εργοστάσιο στον κόσμο: Η Fonterra εξελίχθηκε από τους τοπικούς συνεταιρισμούς γάλακτος έναν σε παγκόσμιο βιομηχανικό γίγαντα. Η Schneider Electric ήταν συνεργάτης σε αυτό το ταξίδι και η ισχυρή σχέση μας με τη γαλακτοκομική βιομηχανία της Νέας Ζηλανδίας θα συνεχιστεί καθώς η Fonterra θα αναπτύσσεται.

  fonterra-solution-IC-631x292

  Μάθετε πώς η επιχείρησή σας μπορεί να επιτύχει με καινοτομία σε κάθε επίπεδο

  Ανακαλύψτε περισσότερα

  Αποτελέσματα

  • Ως αποτέλεσμα, το Darfield ήταν μια ξεχωριστή επιτυχία. Ο νέος αφυγραντήρας γάλακτος Darfield 2 μπορεί να καταναλώσει μεταξύ 4.2 και 4.4 εκατομμύρια λίτρα την ημέρα και παράγει περισσότερους από 30 τόνους πλήρες γάλα σε σκόνη την ώρα!
   
  • Από το ταπεινό ξεκίνημα, με τοπικούς συνεταιρισμούς, στο μεγαλύτερο και πιο αποδοτικό εργοστάσιο γαλακτοκομικών στον κόσμο, η Fonterra ανακάλυψε το πλεονέκτημα της διαρκούς συνεργασίας της με τη Schneider Electric. Είναι μια μακροχρόνια σχέση με τη γαλακτοκομική βιομηχανία της Νέας Ζηλανδίας και σίγουρα θα αντέξει καθώς η Fonterra θα συνεχίζει να αναπτύσσεται
   
  Η ολοκληρωμένη προσφορά προϊόντων / λύσεων που παρέχει η Schneider Electric περιλαμβάνει

  • SCADA, αυτοματισμός, drives, motor control, MV, διανομή LV , έλεγχος φωτισμού, C-Bus, UPS, wiring accessories, συμβουλευτική σχεδιασμού, διαχείριση έργου και ποιότητα ηλεκτρικής ενέργειας

  • UVP – υπηρεσίες και υποστήριξη – προσφορά ολοκληρωμένης λύσης και διαχείρηση του κύκλου ζωής

  Βασικά στοιχεία
  • Η Fonterra είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός γαλακτοκομικών προϊόντων της Νέας Ζηλανδίας και ο μεγαλύτερος εξαγωγέας γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο
  • Το Darfield είναι η πρώτη νέα εγκατάσταση που θα αναπτυχθεί από το Fonterra
  • Είναι η μεγαλύτερη, πιο αποτελεσματική μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο
  • Ο αφυγραντήρας Darfield 2 καταναλώνει μεταξύ 4.2 και 4.4 εκατομμύρια λίτρα την ημέρα
  • Ο Darfield 2 παράγει περισσότερους από 30 τόνους γάλα σε σκόνη την ώρα
  • Το 5% του κύκλου εργασιών SENZ μπορεί να αποδοθεί στη Fonterra

  Στιγμιότυπα Έργου