Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

  • Default Alternative Text

   Καθ' οδόν προς την κορυφαία ΑΠΟΔΟΣΗ

   Η βελτίωση της ΑΠΟΔΟΣΗΣ σε μια από τις πιο έντονες ενεργειακά βιομηχανίες ενώ παράλληλα μειώνεται το αποτύπωμα άνθρακα είναι μια τολμηρή ιδέα. Η China National Building Materials Group Corporation περιόρισε την κατανάλωση ενέργειας στην παραγωγή τσιμέντου κατά 10% και την ένταση εργατικού δυναμικού κατά 60% με το Schneider EcoStruxure™ Plant.

   Ανακαλύψτε το EcoStruxure
  • Ανοίγοντας το δρόμο για την βιωσιμότητα

   Δείτε πώς ο κατασκευαστής τσιμέντου CNBM έχει μειώσει την κατανάλωση ενέργειας και το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα με την υποστήριξή μας.

   Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο

   Η βιομηχανία αλλάζει μέσα από τον αυτοματισμό

   Η παγκόσμια ζήτηση ενέργειας αυξάνεται, ασκώντας μεγαλύτερη πίεση στη βιομηχανία για αύξηση της αποδοτικότητας μέσω της ψηφιοποίησης. Μάθετε πως η Schneider Electric βοηθά τον βιομηχανικό κλάδο να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του Industrial Internet of Things και να βελτιώσει την παραγωγικότητα και τον έλεγχο, δημιουργώντας παράλληλα προστιθέμενη αξία.

   Η πρόκληση

   • Με περισσότερους από 100.000 υπαλλήλους και περιουσιακά στοιχεία 110 δισεκατομμυρίων ¥, η CNBM είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τσιμέντου παγκοσμίως. Ένας στους 10 τόνους τσιμέντου που παράγονται στον κόσμο προέρχεται από την CNBM. 

   • Ενώ η βιομηχανία τσιμέντου αντιμετώπιζε πάντα την πρόκληση της υψηλής κατανάλωσης ενέργειας, οι κυβερνητικοί ενεργειακοί κανονισμοί έχουν γίνει αυστηρότεροι τα τελευταία χρόνια. Για να βελτιώσει την ενεργειακή του αποδοτικότητα, η CNBM ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Schneider Electric.


   19838498_CNBM_CS_GMA_00891-IC-631x292

   Η λύση

   Συνδεσιμότητα και αποδοτικότητα με το EcoStruxure

   • Χάρη στα συστήματα ελέγχου και διαχείρισης ενέργειας της Schneider Electric, η CNBM έχει βελτιστοποιήσει την κατανάλωση ενέργειας και έχει μειώσει το κόστος παραγωγής.

   • Τα συστήματα της Schneider βοήθησαν επίσης την CNBM να ελαχιστοποιήσει τις βλάβες, να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού και να ενισχύσει την ασφάλεια των λειτουργιών του.

   • Τώρα, η εταιρεία προσβλέπει στην εφαρμογή έξυπνων λύσεων κατασκευής και διαχείρισης εξοπλισμού για την περαιτέρω μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.


   19838498_CNBM_CS_GMA_01194-IC-631x292


   "Το σύστημα της Schneider Electric οδηγεί την παραγωγή μας"

   – Liu Xiangkui, Deputy General Manager, China United Cement Yinan Co. Ltd., a CNBM company

   Βασικά δεδομένα

   • Η ένταση της εργασίας μειώθηκε κατά 60%.
   • Η συνολική ενεργειακή απόδοση βελτιώθηκε κατά 10%.
   • Η κατανάλωση ενέργειας ανά μονάδα παραγωγής μειώθηκε κατά 3-5%.
   • Επιστροφή επί της επένδυσης (ROI) σε λιγότερο από 2 χρόνια.

   Μάθετε πώς η επιχείρησή σας μπορεί να επιτύχει με καινοτομία σε κάθε επίπεδο

   Ανακαλύψτε περισσότερα

   Ανακαλύψτε περισσότερες ιστορίες πελατών

   Μάθετε περισσότερα

   Στιγμιότυπα Έργου