Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

 • Default Alternative Text

  Καθ' οδόν προς την κορυφαία ΑΠΟΔΟΣΗ

  Η βελτίωση της ΑΠΟΔΟΣΗΣ σε μια από τις πιο έντονες ενεργειακά βιομηχανίες ενώ παράλληλα μειώνεται το αποτύπωμα άνθρακα είναι μια τολμηρή ιδέα. Η China National Building Materials Group Corporation περιόρισε την κατανάλωση ενέργειας στην παραγωγή τσιμέντου κατά 10% και την ένταση εργατικού δυναμικού κατά 60% με το Schneider EcoStruxure™ Plant.

  Ανακαλύψτε το EcoStruxure
 • Ανοίγοντας το δρόμο για την βιωσιμότητα

  Δείτε πώς ο κατασκευαστής τσιμέντου CNBM έχει μειώσει την κατανάλωση ενέργειας και το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα με την υποστήριξή μας.

  Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο

  Η βιομηχανία αλλάζει μέσα από τον αυτοματισμό

  Η παγκόσμια ζήτηση ενέργειας αυξάνεται, ασκώντας μεγαλύτερη πίεση στη βιομηχανία για αύξηση της αποδοτικότητας μέσω της ψηφιοποίησης. Μάθετε πως η Schneider Electric βοηθά τον βιομηχανικό κλάδο να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του Industrial Internet of Things και να βελτιώσει την παραγωγικότητα και τον έλεγχο, δημιουργώντας παράλληλα προστιθέμενη αξία.

  Η πρόκληση

  • Με περισσότερους από 100.000 υπαλλήλους και περιουσιακά στοιχεία 110 δισεκατομμυρίων ¥, η CNBM είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τσιμέντου παγκοσμίως. Ένας στους 10 τόνους τσιμέντου που παράγονται στον κόσμο προέρχεται από την CNBM. 

  • Ενώ η βιομηχανία τσιμέντου αντιμετώπιζε πάντα την πρόκληση της υψηλής κατανάλωσης ενέργειας, οι κυβερνητικοί ενεργειακοί κανονισμοί έχουν γίνει αυστηρότεροι τα τελευταία χρόνια. Για να βελτιώσει την ενεργειακή του αποδοτικότητα, η CNBM ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Schneider Electric.


  19838498_CNBM_CS_GMA_00891-IC-631x292

  Η λύση

  Συνδεσιμότητα και αποδοτικότητα με το EcoStruxure

  • Χάρη στα συστήματα ελέγχου και διαχείρισης ενέργειας της Schneider Electric, η CNBM έχει βελτιστοποιήσει την κατανάλωση ενέργειας και έχει μειώσει το κόστος παραγωγής.

  • Τα συστήματα της Schneider βοήθησαν επίσης την CNBM να ελαχιστοποιήσει τις βλάβες, να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού και να ενισχύσει την ασφάλεια των λειτουργιών του.

  • Τώρα, η εταιρεία προσβλέπει στην εφαρμογή έξυπνων λύσεων κατασκευής και διαχείρισης εξοπλισμού για την περαιτέρω μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.


  19838498_CNBM_CS_GMA_01194-IC-631x292


  "Το σύστημα της Schneider Electric οδηγεί την παραγωγή μας"

  – Liu Xiangkui, Deputy General Manager, China United Cement Yinan Co. Ltd., a CNBM company

  Βασικά δεδομένα

  • Η ένταση της εργασίας μειώθηκε κατά 60%.
  • Η συνολική ενεργειακή απόδοση βελτιώθηκε κατά 10%.
  • Η κατανάλωση ενέργειας ανά μονάδα παραγωγής μειώθηκε κατά 3-5%.
  • Επιστροφή επί της επένδυσης (ROI) σε λιγότερο από 2 χρόνια.

  Μάθετε πώς η επιχείρησή σας μπορεί να επιτύχει με καινοτομία σε κάθε επίπεδο

  Ανακαλύψτε περισσότερα

  Ανακαλύψτε περισσότερες ιστορίες πελατών

  Μάθετε περισσότερα

  Στιγμιότυπα Έργου