Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

 • Default Alternative Text

  Παρουσιάζουμε το EcoStruxure™ Power

  Λύσεις συνδεδεμένες με IoT, έτοιμες να βελτιώσουν κάθε πτυχή του συστήματος διανομής ισχύος σας. Εξασφαλίστε πλήρη έλεγχο με δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και έξυπνα analytics για προληπτική συντήρηση.

 • Default Alternative Text

  ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ που σώζει ζωές

  Η κατασκευή ενός υπερσύγχρονου, βιώσιμου νοσοκομείου για παιδιά είναι μια τολμηρή ιδέα. Το Nemours Children’s Hospital διασφαλίζει ότι οι γεννήτριες έκτακτης ανάγκης επαναφέρουν το πολύτιμο για τις ζωές ρεύμα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα ή λιγότερο, και οι ιατρικές ομάδες απολαμβάνουν καθαρή, απρόσκοπτη παροχή ρεύματος με ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ με το Schneider EcoStruxure™ Power.

  Δείτε τώρα
 • Default Alternative Text

  Επαναπροσδιορίζουμε το μέλλον

  Με ανοιχτή ενσωμάτωση, λειτουργίες και αναλύσεις σε πραγματικό χρόνο καθώς και αυξημένα επίπεδα κυβερνοασφάλειας, το EcoStruxure Power αξιοποιεί στο έπακρο τις ευκαιρίες που δημιουργούν οι έξυπνες συσκευές και η ψηφιοποίηση, για να προσφέρει αυξημένη αξιοπιστία, ασφάλεια, απόδοση, αειφορία και συνδεσιμότητα.

  Δείτε το βίντεο Δείτε το e-book

  EcoStruxure™ Power

  Το EcoStruxure Power προσφέρει ασφαλή, υψηλής διαθεσιμότητας και ενεργειακά αποδοτικά συστήματα διανομής ηλεκτρικής ενέργειας για αρχιτεκτονικές χαμηλής και μέσης τάσης. Οι λύσεις διαχείρισης ισχύος με υποστήριξη IoT που προσφέρουμε συμβάλλουν στα εξής: καλύτερη συνδεσιμότητα, αξιοπιστία των λειτουργιών σε πραγματικό χρόνο και έξυπνα analytics, για μεγαλύτερη ηρεμία και σημαντικά οικονομικά οφέλη σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και επιπέδου ανάπτυξης.
  Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο

  Δηλώστε δυναμικά την παρουσία σας στο ψηφιακό μέλλον... σήμερα

  Ανεξάρτητα από το αν σχεδιάζετε, οικοδομείτε, διευθύνετε ή εκτελείτε εργασίες συντήρησης σε κτίρια ή κρίσιμες εγκαταστάσεις, ανακαλύψτε τέσσερις τρόπους για να διαχειριστείτε το σύγχρονο, νέο μοντέλο διανομής ισχύος στο δωρεάν ηλεκτρονικό οδηγό μας. Μάθετε περισσότερα

  Στοιχεία για το EcoStruxure Power

  • Έως και 15% μείωση στο κόστος συντήρησης
  • Έως και 10% μείωση στις δαπάνες ενέργειας
  • Έως και 15% μείωση στο κόστος έργων
  Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο
  • Το ηλεκτρικό σας σύστημα έχει κάτι να πει Δώστε του φωνή με το EcoStruxure Power. Παρακολουθήστε τη διανομή ισχύος, προβλέψτε ανάγκες, εντοπίστε προβλήματα και αποκτήστε απομακρυσμένο έλεγχο με Smart Panels. Μάθετε περισσότερα για τα Smart Panels
  • Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο
   Απελευθερώστε τις δυνατότητες ανάπτυξης της επιχείρησής σας Το EcoXpert είναι μια βραβευμένη ηγετική λύση υπεροχής στα προγράμματα συνεργασίας, επιτρέποντας στους συνεργάτες να αναπτύξουν την επιχείρησή τους εφαρμόζοντας με αξιοπιστία την αρχιτεκτονική μας και την πλατφόρμα EcoStruxure™. Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα συνεργατών EcoXpert
  • Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο
   Συστήματα ισχύος και δικτύων Μεγιστοποιήσετε το χρόνο λειτουργίας και την αποδοτικότητα των δικτυακών συστημάτων σας με καινοτόμες λύσεις διαχείρισης ενέργειας. Μάθετε περισσότερα
  • Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο
   Διαχείριση ισχύος Βελτιώστε τη διαθεσιμότητα και την αξιοπιστία, μειώνοντας παράλληλα το λειτουργικό κόστος, με δυνατότητες παρακολούθησης και ελέγχου της ισχύος. Μάθετε περισσότερα

  EcoStruxure για την επιχείρησή σας

  Βελτιστοποιήστε την κατανάλωση ενέργειας, διατηρήστε ένα υγιές και παραγωγικό περιβάλλον, ενημερώστε τις παλιές εγκαταστάσεις και συνδεθείτε με ολοκληρωμένες λύσεις οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.
  Μάθετε περισσότερα

  Οι ιστορίες των πελατών μας – EcoStruxure Power

  • Nemours Children’s Hospital

   Ανακαλύψτε πώς η Schneider Electric εργάζεται στο παρασκήνιο για την παροχή μιας καθαρής, συνεχούς πηγής ενέργειας στο Nemours Children’s Hospital.

  • Αεροδρόμιο Γενεύης

   Εκσυγχρονισμός της διανομής ηλεκτρικής ενέργειας ενός αεροδρομίου - από το πάρκινγκ έως τις αναχωρήσεις - χωρίς καθυστερήσεις.

  • Maison Manival

   Ένα γαλλικό παραδοσιακό αρτοποιείο αποδεικνύει ότι η διασυνδεδεμένη τεχνολογία της Schneider Electric μπορεί να συμβάλει στην επιβίωση των παραδοσιακών επιχειρήσεων.

  • Melbourne Cricket Ground

   Παρακολούθηση του κόστους λειτουργίας ενός σταδίου 100.000 θέσεων, αλά και της εξοικονόμησης που επιτυγχάνεται σε πραγματικό χρόνο.

  • Innovation Summit World Tour

   Ανακαλύψτε τα Συνέδρια καινοτομίας που διεξάγουμε και μάθετε πώς να αντιμετωπίσετε με επιτυχία τις προκλήσεις σε έναν κόσμο που αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς. Δηλώστε συμμετοχή στο επόμενο Innovation Summit στο Παρίσι, στις 5-6 Απριλίου, καθώς προετοιμαζόμαστε να υποστηρίξουμε την ψηφιακή οικονομία.

   Πάρτε μέρος στην ψηφιακή επανάσταση!
   Default Alternative Text