Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

  • Default Alternative Text

   Σας παρουσιάζουμε το EcoStruxure™ Power

   IoT-connected λύσεις έτοιμες να βελτιώσουν κάθε πτυχή του ηλεκτρικού συστήματος διανομής σας. Εξασφαλίστε πλήρη έλεγχο αποκτώντας data σε πραγματικό χρόνο και smart analytics για προληπτική συντήρηση.

  • Default Alternative Text

   ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ που σώζει ζωές

   Η κατασκευή ενός υπερσύγχρονου, βιώσιμου νοσοκομείου για παιδιά είναι μια τολμηρή ιδέα. Το Nemours Children’s Hospital διασφαλίζει ότι οι γεννήτριες έκτακτης ανάγκης επαναφέρουν το πολύτιμο για τις ζωές ρεύμα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα ή λιγότερο, και οι ιατρικές ομάδες απολαμβάνουν καθαρή, απρόσκοπτη παροχή ρεύματος με ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ με το Schneider EcoStruxure™ Power.

   Δείτε τώρα
  • Default Alternative Text

   Δημιουργώντας ένα καινούριο ενεργειακό παράδειγμα

   Ο τρόπος με τον οποίο παράγουμε και καταναλώνουμε ενέργεια έχει αλλάξει αισθητά. Μάθετε πώς η Schneider Electric™ αξιοποιεί νέες τεχνολογίες για να επαναπροσδιορίσει τη διανομή ηλεκτρικής ενέργειας, μέσα από αυτό το διαδραστικό οδηγό.

   Ανακαλύψε μια νέα εποχή με το IoT
  • Default Alternative Text

   Επαναπροσδιορίζουμε το μέλλον

   Με ανοιχτή ενσωμάτωση, λειτουργίες και αναλύσεις σε πραγματικό χρόνο καθώς και αυξημένα επίπεδα κυβερνοασφάλειας, το EcoStruxure Power αξιοποιεί στο έπακρο τις ευκαιρίες που δημιουργούν οι έξυπνες συσκευές και η ψηφιοποίηση, για να προσφέρει αυξημένη αξιοπιστία, ασφάλεια, απόδοση, αειφορία και συνδεσιμότητα.

   Δείτε το βίντεο Δείτε το e-book

   EcoStruxure Power

   Το EcoStruxure Power προσφέρει πιο ασφαλή, αξιόπιστη και αποδοτική ενέργεια, για ηρεμία και σημαντικά οικονομικά οφέλη. Οι IoT-enabled λύσεις είναι σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται απόλυτα στις τωρινές και μελλοντικές ανάγκες σας και απλά, δουλεύουν. Οι ψηφιοποιημένες λύσεις LV και MV διέπονται από καινοτομία σε όλα τα επίπεδα, επιτρέποντας βελτιωμένη συνδεσιμότητα, λειτουργίες σε πραγματικό χρόνο και έξυπνα analytics.
   Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο
   • Η κατανομή της ισχύος μεταμορφώνεται

    Η παραδοσιακή γραμμική πορεία από την παραγωγή στην κατανάλωση δίνει τη θέση της σε ένα ψηφιοποιημένο μοντέλο παράδοσης IoT, που είναι πιο ενσωματωμένο, πιο συνδεδεμένο και ανταποκρίνεται πιο δυναμικά σε πραγματικό χρόνο.

   • Τεχνικός οδηγός μέσης τάσης

    Αποκτήστε πλήρη υποστήριξη στον ορισμό, τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση, λειτουργία, επιθεώρηση και συντήρηση των ηλεκτρικών δικτύων σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα IEC που καλύπτουν τις προσφορές μέσης και χαμηλής τάσης.

    Μάθετε περισσότερα
    Default Alternative Text
   • Δημιουρώντας τον νέο κόσμο ενέργειας

    Σε έναν νέο κόσμο ενέργειας, οδηγούμενο από μειωμένες εκπομπές άνθρακα, αποκέντρωση και τάσεις ψηφιοποίησης, δημιουργείται η ανάγκη για καινοτομία και εξέληξη στις υπηρεσίες.

    • Το ηλεκτρικό σας σύστημα έχει κάτι να πεί Δώστε του φωνή με το EcoStruxure Power. Παρακολουθήστε την κατανομή ενέργειας, προβλέψτε ανάγκες, εντοπίσετε προβλήματα και αποκτήστε απομακρυσμένο έλεγχο με Smart Panels. Μάθετε περισσότερα
    • Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο
     Δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα. Βρείτε συνεργάτες. Το Πρόγραμμα Συνεργατών της Schneider Electric προσφέρει λογισμικό, εργαλεία και εκπαιδευτικό υλικό που μπορείτε να χρησημοποιήσετε για να ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις και να βρίσκεστε μπροστα από τον αναταγωνισμό σας. Μάθετε περισσότερα
    • Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο
     Συστήματα ισχύος και δικτύων Μεγιστοποιήσετε το χρόνο λειτουργίας και την αποδοτικότητα των δικτυακών συστημάτων σας με καινοτόμες λύσεις διαχείρισης ενέργειας. Μάθετε περισσότερα
    • Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο
     EcoStruxure για την επιχείρησή σας Βελτιστοποιήστε την κατανάλωση ενέργειας, διατηρήστε ένα υγιές και παραγωγικό περιβάλλον, ενημερώστε τις παλιές εγκαταστάσεις και συνδεθείτε με ολοκληρωμένες λύσεις οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Μάθετε περισσότερα

    Ανακαλύψτε νέες επιδόσεις και εξοικονόμηση ενέργειας

    Η χρήση ενέργειας είναι μια σημαντική ανησυχία των διαχειριστών σημαντικών εγκαταστάσεων και έχει διαπιστωθεί ότι τα κτίρια είναι οι μεγαλύτεροι καταναλωτές ενέργειας. Ωστόσο, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες και διαχειριστές κτιρίων δεν καταφέρνουν να μετρήσουν και να διαχειριστούν την ηλεκτρική ισχύ.
    Μάθετε περισσότερα

    Πώς οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας μπορούν να βελτιστοποιήσουν τη προηγμένη λειτουργία μέτρησης της υποδομής

    1/1/0001

    Default Alternative Text

    Οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας σήμερα, αναζητούν τρόπους μείωσης του κόστους, βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης και της εξυπηρέτησης πελατών. Μια στρατηγική είναι η ανάπτυξη μιας προηγμένης υποδομής μετρήσεων (AMI), αλλά η εγκατάσταση και η εκτέλεση εξακολουθούν να αποτελούν πρόβλημα/.

    5 "Ηλεκτρικές" Στρατηγικές για την Αντιμετώπηση της Πρόκλησης Εκπομπών Άνθρακα

    1/1/0001

    Υποσταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην ανατολή του ηλίου, διανομή ηλεκτρικής ενέργειας, πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας.

    Η ενέργεια έχει τη δύναμη να ώθήσει τις κοινότητες από τη φτώχεια, να βελτιώσει τις οικονομικές συνθήκες και να προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής σε δισεκατομμύρια ανθρώπους. Η απόλυτη πρόκληση για την παγκόσμια κοινότητα...