Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

 • Default Alternative Text

  Κατανοώντας την Πλατφόρμα EcoStruxure

  Η βάση των IoT-enabled εφαρμογών. Μεταμορφώστε τις εφαρμογές της επιχείρησής σας μέσα από την θεμελιώδη τεχνολογική πλατφόρμα μας.

  Δείτε το βίντεο
 • Default Alternative Text

  Επεδύουμε στην εκπαίδευση IoT

  Η Schneider Electric και η ESCP Europe δημιούργησαν το IoT Chair, διασφαλίζοντας ότι οι ηγέτες του αύριο θα κατανοούν το μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό τοπίο στην εποχή του IoT.

  Δείτε το βίντεο

  EcoStruxure™ Platform

  Η ψηφιακή ραχοκοκαλιά που συνδέει τις βέλτιστες λύσεις OT με την τελευταία λέξη του ΙΤ για να απελευθερώσει επιπρόσθετη αξία στις λειτουργίες σας και να αξιοποιήσει τις πραγματικές δυνατότητες του Internet of Things.
  • Co-Innovation: Accelerating and Scaling Digital Transformation

   Schneider Electric’s co-innovation ecosystem of digital alliance partners such as Microsoft, Accenture, startups and customers, enables it to scale its IoT architecture, EcoStruxure, to each customer’s digital journey. Deloitte’s “The Edge” building case study showcases innovative digital solutions for improved energy efficiency.

  • Ενισχύοντας το IoT Ecosystem

   Η open standards-based προσέγγισή μας ενισχύεται από οργανισμούς βιομηχανικών προτύπων όπως η Industrial Internet Consortium, η IEEE και το Open Interconnect Consortium και μέσω της τεχνολογικής συνεργασίας μας με ηγέτες της βιομηχανίας όπως οι Microsoft, PTC, ARM, Dell, Cisco, Hewlett-Packard Enterprise, SIGFOX, Salesforce, Kinvey και IBM.

  • Απελευθερώνοντας την αξία του Βιομηχανικού Internet of Things (IIoT)

   Ο Cyril Perducat συμμετέχει σε μια συνομιλία στο Hardwired για να συζητήσει για το IIoT, την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) και την αξία που προσφέρει το EcoStruxure στους πελάτες μας.

   Ανακαλύψτε το EcoStruxure™

   Ένα ενιαίο ΙοΤ σύστημα που σας ολοκρηρώνει στον ψηφιακό κόσμο του σήμερα. Το EcoStruxure αλλάζει τα δεδομένα. Ανακαλύψτε επιπρόσθετη αξία γύρω από την ασφάλεια, την αξιοπιστία, την αποδοτικότητα, τη βιωσιμότητα και τη συνδεσιμότητα για την επιχείρησή σας σήμερα.
   Κατεβάστε το τώρα

   Το IoT και η Βιώσιμη Επιχείρηση

   4/12/2017

   Η IoT διασύνδεση οδηγεί στο λειτουργικό Intelligence και στη λήψη αποφάσεων βάσει γεγονότων, τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του εξοπλισμού και την οικονομική ποσοτικοποίηση των προσπαθειών βιωσιμότητας, για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.