• Default Alternative Text

  6.7 εκατομμύρια τόνοι χάλυβα, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, ετησίως

  Η κατασκευή ενός εργοστασίου παραγωγής χάλυβα που δεν σταματά ποτέ τη λειτουργία του είναι μια τολμηρή ιδέα. Η ArcelorMittal βελτιώνει την ποιότητα του χάλυβα ενώ καθιστά την παραγωγή πιο φιλική προς το περιβάλλον, λειτουργώντας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα χρησιμοποιώντας το Schneider EcoStruxure™ Plant.

  Δείτε τώρα Ανακαλύψτε το EcoStruxure
 • Default Alternative Text

  Το πιο ΒΙΩΣΙΜΟ γραφείο στον κόσμο

  Η δημιουργία ενός ΒΙΩΣΙΜΟΥ γραφείου που παράγει περισσότερη ενέργεια από όση καταναλώνει είναι μια τολμηρή ιδέα. Η Deloitte χρησιμοποιεί συνδεσιμότητα IoT για να διασφαλίσει την άνεση και την ενεργειακή απόδοση με το Schneider EcoStruxure™ Building.

  Δείτε τώρα Ανακαλύψτε το EcoStruxure
 • Default Alternative Text

  2050: ένα ΜΕΛΛΟΝ με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα

  Η πορεία με γρήγορους ρυθμούς προς ένα ΜΕΛΛΟΝ με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα είναι μια τολμηρή φιλοδοξία. Ακόμη περισσότερο όταν η παροχή καθαρής ενέργειας σε εκατομμύρια άτομα σημαίνει ότι χρειάζεται αναβάθμιση ενός πεπαλαιωμένου εθνικού δικτύου. Η Enel διασφαλίζει την επιτυχία της χρησιμοποιώντας το Schneider EcoStruxure™ Grid.

  Δείτε τώρα Ανακαλύψτε το EcoStruxure
 • Default Alternative Text

  ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ που σώζει ζωές

  Η κατασκευή ενός υπερσύγχρονου, βιώσιμου νοσοκομείου για παιδιά είναι μια τολμηρή ιδέα. Το Nemours Children’s Hospital διασφαλίζει ότι οι γεννήτριες έκτακτης ανάγκης επαναφέρουν το πολύτιμο για τις ζωές ρεύμα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα ή λιγότερο, και οι ιατρικές ομάδες απολαμβάνουν καθαρή, απρόσκοπτη παροχή ρεύματος με ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ με το Schneider EcoStruxure™ Power.

  Δείτε τώρα Ανακαλύψτε το EcoStruxure
 • Default Alternative Text

  ΨΗΦΙΑΚΗ κινηματογραφική μαγεία

  Η δημιουργία εφέ που αξίζουν βραβείο εκτός Χόλυγουντ είναι μια τολμηρή ιδέα. Η Schneider εγκατέστησε ένα έτοιμο προς χρήση data center σε λιγότερο από πέντε μήνες για την Animal Logic που πλέον δημιουργεί ΨΗΦΙΑΚΗ κινηματογραφική μαγεία με το Schneider EcoStruxure™ IT.

  Δείτε τώρα Ανακαλύψτε το EcoStruxure

  EcoStruxure™: Innovation At Every Level

  Το EcoStruxure είναι η ανοιχτή και διαλειτουργική, ΙοΤ-enabled αρχιτεκτονική συστήματος και πλατφόρμα μας. Το EcoStruxure προσφέρει αυξημένη αξία γύρω από την ασφάλεια, την αξιοπιστία, την αποδοτικότητα, τη βιωσιμότητα και τη συνδεσιμότητα. Το EcoStruxure αξιοποιεί τις εξελίξεις στο ΙοΤ, το sensing, την ανίχνευση, το cloud, τα analytics και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και πετυχαίνει καινοτομία σε κάθε επίπεδο Αυτό περιλαμβάνει Διασυνδεδεμένα Προϊόντα, Edge Control, Εφαρμογές, Analytics και Υπηρεσίες. Το EcoStruxure λειτουργεί σε 450.000+ εγκαταστάσεις, με την υποστήριξη 9.000 system integrators, συνδέοντας πάνω από 1 δισεκατομμύριο συσκευές.
  Default Alternative Text
  Default Alternative Text

  Ανακαλύψτε το EcoStruxure™

  Ένα ανοιχτό ΙοΤ σύστημα σας καθιστά ανταγωνιστικούς στον ψηφιακό κόσμο του σήμερα, το EcoStruxure™ αλλάζει τα δεδομένα. Ανακαλύψτε επιπρόσθετη αξία γύρω από την ασφάλεια, την αξιοπιστία, την αποδοτικότητα, τη βιωσιμότητα και τη συνδεσιμότητα για την επιχείρησή σας σήμερα. Κατεβάστε το τώρα
  Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο
  Η Schneider Electric πραγματοποίησε έρευνα σε περισότερους από 2.500 business decision-makers παγκοσμίως σχετικά με τις απόψεις τους για την επιτυχία και το μέλλον του IoT και το πώς αντιλαμβάνονται την άμεση αξία του.  • Ο νέος κόσμος της ενέργειας σε 3D Πιο Ηλεκτρικός


   γρηγορότερη αύξηση της ζήτησης ηλεκτρισμού συγκριτικά με την ζήτηση ενέργειας το 2040

   Μάθετε περισσότερα
   Default Alternative Text
  • Αποδοτικά και διασυνδεδεμένα κτίρια

   Η ανάγκη για καινοτομία στα κτίρια είναι μεγαλύτερη από ποτέ. H Schneider Electric χρησιμοποιεί επαναστατικές τεχνολογίες και δημιουργεί τα κτίρια του μέλλοντος.

   Δείτε την ιστορία
   Aerial view of a smart city at night, smart buildings.
  • Η βιομηχανία αλλάζει μέσα από τον αυτοματισμό

   Η Schneider Electric βοηθά τον βιομηχανικό κλάδο να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του Industrial Internet of Things και να βελτιώσει την παραγωγικότητα και τον έλεγχο, δημιουργώντας παράλληλα προστιθέμενη αξία.

   Δείτε την ιστορία
   Default Alternative Text
  • Δημιουργώντας ένα καινούριο ενεργειακό παράδειγμα

   Ο τρόπος με τον οποίο παράγουμε και καταναλώνουμε ενέργεια έχει αλλάξει αισθητά. Μάθετε πώς η Schneider Electric αξιοποιεί νέες τεχνολογίες για να επαναπροσδιορίσει τη διανομή ηλεκτρικής ενέργειας, μέσα από αυτό τον διαδραστικό οδηγό.

   Ανακαλύψε μια νέα εποχή με το IoT
   Default Alternative Text

   Δημιουργείστε νέες ευκαιρίες με το Active Energy Management

   Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας και την περιβαλλοντική επίδραση, για άμεση και μελλοντική εξοικονόμιση και πετύχετε σημαντίκο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά.
   Κατεβάστε το e-book

   Το IoT και η Βιώσιμη Επιχείρηση

   4/12/2017

   Η IoT διασύνδεση οδηγεί στο λειτουργικό Intelligence και στη λήψη αποφάσεων βάσει γεγονότων, τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του εξοπλισμού και την οικονομική ποσοτικοποίηση των προσπαθειών βιωσιμότητας, για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.