Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

  • Default Alternative Text

   Προάγουμε την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

   Και το κάνουμε σε κάθε επίπεδο, με το EcoStruxure™. Ανακαλύψτε πώς η Schneider Electric κάνει πραγματικότητα τολμηρές ιδέες με ένα χαρτοφυλάκιο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ από διασυνδεδεμένα προϊόντα που βασίζονται σε τεχνολογίες IoT, edge control, εφαρμογές, analytics και υπηρεσίες.

   Δείτε τώρα Επιτυχίες πελατών
  • Default Alternative Text

   2020: στόχος για ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ

   Η επίτευξη ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ στις κατασκευαστικές μονάδες έως το 2020 είναι μια τολμηρή ιδέα. Με το Schneider EcoStruxure™, η Whirlpool Corporation αξιοποιεί δεδομένα και υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό για να διαμορφώσει και να υλοποιήσει την αειφόρα στρατηγική της.

   Δείτε τώρα
  • Default Alternative Text

   2050: ένα ΜΕΛΛΟΝ με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα

   Η πορεία με γρήγορους ρυθμούς προς ένα ΜΕΛΛΟΝ με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα είναι μια τολμηρή φιλοδοξία. Ακόμη περισσότερο όταν η παροχή καθαρής ενέργειας σε εκατομμύρια άτομα σημαίνει ότι χρειάζεται αναβάθμιση ενός πεπαλαιωμένου εθνικού δικτύου. Η Enel διασφαλίζει την επιτυχία της χρησιμοποιώντας το Schneider EcoStruxure™ Grid.

   Δείτε τώρα Ανακαλύψτε το EcoStruxure

   EcoStruxure™: Innovation At Every Level

   Το EcoStruxure είναι η ανοιχτή και διαλειτουργική, ΙοΤ-enabled αρχιτεκτονική συστήματος και πλατφόρμα μας. Το EcoStruxure προσφέρει αυξημένη αξία γύρω από την ασφάλεια, την αξιοπιστία, την αποδοτικότητα, τη βιωσιμότητα και τη συνδεσιμότητα. Το EcoStruxure αξιοποιεί τις εξελίξεις στο ΙοΤ, το sensing, την ανίχνευση, το cloud, τα analytics και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και πετυχαίνει καινοτομία σε κάθε επίπεδο Αυτό περιλαμβάνει Διασυνδεδεμένα Προϊόντα, Edge Control, Εφαρμογές, Analytics και Υπηρεσίες. Το EcoStruxure λειτουργεί σε 450.000+ εγκαταστάσεις, με την υποστήριξη 9.000 system integrators, συνδέοντας πάνω από 1 δισεκατομμύριο συσκευές.
   Default Alternative Text
   Default Alternative Text

   Ανακαλύψτε το EcoStruxure™

   Ένα ανοιχτό ΙοΤ σύστημα σας καθιστά ανταγωνιστικούς στον ψηφιακό κόσμο του σήμερα, το EcoStruxure™ αλλάζει τα δεδομένα. Ανακαλύψτε επιπρόσθετη αξία γύρω από την ασφάλεια, την αξιοπιστία, την αποδοτικότητα, τη βιωσιμότητα και τη συνδεσιμότητα για την επιχείρησή σας σήμερα. Κατεβάστε το τώρα
   Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο
   Η Schneider Electric πραγματοποίησε έρευνα σε περισότερους από 2.500 business decision-makers παγκοσμίως σχετικά με τις απόψεις τους για την επιτυχία και το μέλλον του IoT και το πώς αντιλαμβάνονται την άμεση αξία του.   • Ο νέος κόσμος της ενέργειας σε 3D Πιο Ηλεκτρικός


    γρηγορότερη αύξηση της ζήτησης ηλεκτρισμού συγκριτικά με την ζήτηση ενέργειας το 2040

    Μάθετε περισσότερα
    Default Alternative Text
   • Αποδοτικά και διασυνδεδεμένα κτίρια

    Η ανάγκη για καινοτομία στα κτίρια είναι μεγαλύτερη από ποτέ. H Schneider Electric χρησιμοποιεί επαναστατικές τεχνολογίες και δημιουργεί τα κτίρια του μέλλοντος.

    Δείτε την ιστορία
    Aerial view of a smart city at night, smart buildings.
   • Η βιομηχανία αλλάζει μέσα από τον αυτοματισμό

    Η Schneider Electric βοηθά τον βιομηχανικό κλάδο να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του Industrial Internet of Things και να βελτιώσει την παραγωγικότητα και τον έλεγχο, δημιουργώντας παράλληλα προστιθέμενη αξία.

    Δείτε την ιστορία
    Default Alternative Text
   • Δημιουργώντας ένα καινούριο ενεργειακό παράδειγμα

    Ο τρόπος με τον οποίο παράγουμε και καταναλώνουμε ενέργεια έχει αλλάξει αισθητά. Μάθετε πώς η Schneider Electric αξιοποιεί νέες τεχνολογίες για να επαναπροσδιορίσει τη διανομή ηλεκτρικής ενέργειας, μέσα από αυτό τον διαδραστικό οδηγό.

    Ανακαλύψε μια νέα εποχή με το IoT
    Default Alternative Text

    Δημιουργείστε νέες ευκαιρίες με το Active Energy Management

    Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας και την περιβαλλοντική επίδραση, για άμεση και μελλοντική εξοικονόμιση και πετύχετε σημαντίκο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά.
    Κατεβάστε το e-book

    Το IoT και η Βιώσιμη Επιχείρηση

    4/12/2017

    Η IoT διασύνδεση οδηγεί στο λειτουργικό Intelligence και στη λήψη αποφάσεων βάσει γεγονότων, τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του εξοπλισμού και την οικονομική ποσοτικοποίηση των προσπαθειών βιωσιμότητας, για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.