Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

  • Default Alternative Text

   Προάγουμε την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

   Και το κάνουμε σε κάθε επίπεδο, με το EcoStruxure™. Ανακαλύψτε πώς η Schneider Electric κάνει πραγματικότητα τολμηρές ιδέες με ένα χαρτοφυλάκιο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ από διασυνδεδεμένα προϊόντα που βασίζονται σε τεχνολογίες IoT, edge control, εφαρμογές, analytics και υπηρεσίες.

   Δείτε τώρα Επιτυχίες πελατών
  • Default Alternative Text

   2020: στόχος για ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ

   Η επίτευξη ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ στις κατασκευαστικές μονάδες έως το 2020 είναι μια τολμηρή ιδέα. Με το Schneider EcoStruxure™, η Whirlpool Corporation αξιοποιεί δεδομένα και υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό για να διαμορφώσει και να υλοποιήσει την αειφόρα στρατηγική της.

   Δείτε το βίντεο
  • Default Alternative Text

   Innovation Summit World Tour

   Στην ψηφιακή οικονομία, οι τολμηρές ιδέες και η καινοτομία είναι απαραίτητα στοιχεία για να παραμείνετε ανταγωνιστικοί. Τα Συνέδρια καινοτομίας της Schneider Electric σάς προετοιμάζουν να αποκτήσετε ηγετική θέση σε αυτήν την εποχή.

   Μάθετε περισσότερα

   EcoStruxure™: IoT-enabled architecture and platform

   Το EcoStruxure είναι η ανοιχτή, διαλειτουργική αρχιτεκτονική και πλατφόρμα της Schneider Electric με δυνατότητα τοποθέτησης και άμεσης λειτουργίας (plug-and-play) και υποστήριξη του IoT για κατοικίες, κτίρια, κέντρα δεδομένων, έργα υποδομής και τη βιομηχανία.

   Το EcoStruxure προσφέρει καινοτομία σε κάθε επίπεδο, από τα συνδεδεμένα προϊόντα έως τον έλεγχο αιχμής και τις εφαρμογές, τα αναλυτικά στοιχεία και την παροχή υπηρεσιών, σε 6 τομείς εξειδίκευσης (Power, IT, Building, Machine, Plant και Grid) προσφέροντας μεγαλύτερη αξία στους πελάτες μας όσον αφορά την ασφάλεια, την αξιοπιστία, τη λειτουργική αποδοτικότητα, τη βιωσιμότητα και τη συνδεσιμότητα.

   Προτεινόμενες ιστορίες πελατών

   • ArcelorMittal

    Η ArcelorMittal βελτιώνει την ποιότητα του χάλυβα ενώ καθιστά την παραγωγή πιο φιλική προς το περιβάλλον, λειτουργώντας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα χρησιμοποιώντας το Schneider EcoStruxure™ Plant.

   • Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates

    Το μεγαλύτερο Hilton Garden Inn εκτός των ΗΠΑ είναι πλέον ένα από τα πιο αποδοτικά και βιώσιμα ξενοδοχεία Hilton.

   • SA Power Networks

    Η διατήρηση της τροφοδοσίας ηλεκτρικής ενέργειας σε 1,5 εκατομμύρια νοικοκυριά μέσα στις πιο ακραίες καταιγίδες είναι μια τολμηρή φιλοδοξία.

   • Telefónica

    Με το EcoStruxure™ IT της Schneider, το κέντρο δεδομένων Alcalá της Telefónica λειτουργεί στην εντυπωσιακή ισχύ των 14 kW ανά rack, ενώ παράλληλα διασφαλίζει αξιόπιστες υπηρεσίες.

   Δείτε | IoT: Powering the Digital Economy - Σειρά

   Το IoT επαναπροσδιορίζει το τοπίο του τρόπου αλληλεπίδρασης μεταξύ επιχειρήσεων και καταναλωτών. Βιώνουμε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από πρωτοφανή προσβασιμότητα με πρωτοποριακές τεχνολογίες, αυξανόμενες απαιτήσεις πελατών και τεράστιους όγκους δεδομένων. Οι επιπτώσεις αγγίζουν όλους τους κλάδους. Αυτή η αποκλειστική σειρά του CNBC με τη χορηγία της Schneider Electric εξερευνά τις τάσεις και τις τεχνολογίες που θέτουν τη βάση για τη μετάβαση σε μια ψηφιακή οικονομία.
   • Τα σημαντικότερα σημεία του Innovation Summit 2016

    Ο CEO της Schneider Electric, κ. Jean-Pascal Tricoire, παρουσιάζει τις καινοτομίες της Schneider σε όλα τα επίπεδα, επανακαθορίζοντας την ισχύ και τον αυτοματισμό για ένα νέο κόσμο ενέργειας, ο οποίος είναι πιο ηλεκτρικός, αποκεντρωμένος, ψηφιοποιημένος και απαλλαγμένος από τις εκπομπές άνθρακα, εξασφαλίζοντας ότι "Life Is On" παντού, για όλους και συνεχώς. Παρακολουθήστε παρακάτω το βίντεο με τα σημαντικότερα σημεία από όλες τις συνεδρίες.

   • Innovation Summit World Tour

    Ανακαλύψτε τα Συνέδρια καινοτομίας που διεξάγουμε και μάθετε πώς να αντιμετωπίσετε με επιτυχία τις προκλήσεις σε έναν κόσμο που αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς. Δηλώστε συμμετοχή στο επόμενο Συνέδριο καινοτομίας στο Παρίσι, στις 5-6 Απριλίου, καθώς προετοιμαζόμαστε να υποστηρίξουμε την ψηφιακή οικονομία.

    Πάρτε μέρος στην ψηφιακή επανάσταση!
    Default Alternative Text

    Στοιχεία για το EcoStruxure

    • 21.000 υπεύθυνοι ενοποίησης συστημάτων και συνεργάτες σε ένα οικοσύστημα
    • 1,5 εκατομμύρια διαχειριζόμενα περιουσιακά στοιχεία
    • Περισσότερες από 40 εμπορευματοποιημένες ψηφιακές υπηρεσίες
    Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο

    Ανακαλύψτε το EcoStruxure™

    Ένα ανοιχτό ΙοΤ σύστημα σας καθιστά ανταγωνιστικούς στον ψηφιακό κόσμο του σήμερα. Το EcoStruxure™ αλλάζει τα δεδομένα! Ανακαλύψτε την ενισχυμένη αξία της αξιοποίησης του Internet of Things για την ασφάλεια, την αξιοπιστία, την αποδοτικότητα, τη βιωσιμότητα και την συνδεσιμότητα στην επιχείρησή σας. Κάντε λήψη τώρα
    Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο