Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

  • Default Alternative Text

    Ένα φλιτζάνι καφέ, augmented reality, και μία ιστορία αγάπης...

    Από το ισόγειο ως τον τελευταίο όροφο συμβαίνουν πολλά. Να περιμένετε περισσότερα όταν οι λειτουργικές τεχνολογίες και η πληροφορική αλληλοσυνδέονται με την καινοτομία σε όλα τα επίπεδα.

    Παρακολουθήστε το βίντεο
Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο
Το διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT) ξεκινά από τα «πράγματα». Καινοτομούμε για να ενσωματώσουμε έξυπνα, συνδεδεμένα προϊόντα που μπορούν να μεταδώσουν δεδομένα με ψηφιακό τρόπο. Τα προϊόντα αυτά περιλαμβάνουν από οικιακές συσκευές αυτοματισμού, ρυθμιστές στροφών, τροφοδοτικά αδιάλειπτης παροχής, αυτόματους διακόπτες, απομακρυσμένες τερματικές μονάδες μέχρι έξυπνους πίνακες που προσφέρουν καλύτερη ορατότητα της ασφάλειας, της ενέργειας και των λειτουργιών, συμβάλλοντας στη μεγαλύτερη αξιοπιστία και απόδοση των στοιχείων ενεργητικού.
Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο
Ένα επίπεδο hardware και λογισμικού που αλληλεπιδρά με συνδεδεμένα προϊόντα, για να λάβει κρίσιμες αποφάσεις αυτοματισμού και ελέγχου σε πραγματικό χρόνο σε λειτουργικό επίπεδο, συμβάλλοντας στην αύξηση της απόδοσης και της ασφάλειας των λειτουργιών και των διεργασιών.

Cyber-secure Solutions

A secure infrastructure platform that makes information available whenever – and wherever – it’s needed most, also catering to on-premise solutions for non-cloud scenarios. The cloud platform provides private and public cloud infrastructure, a powerful analytics engine and the ability to connect, process and store data, while hosting applications and services.
Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο
Οι εφαρμογές και οι αναλύσεις μας επεξεργάζονται τα συγκεντρωμένα δεδομένα, παράγοντας λειτουργική ευφυΐα και γνώσεις. Η βαθύτερη ανάλυση και η προσομοίωση επιτρέπουν τη λήψη πιο μακροπρόθεσμων αποφάσεων, εντοπίζουν ευκαιρίες εξοικονόμησης ενέργειας, υπηρεσίες κύκλου ζωής, αποτρέπουν τις διακοπές λειτουργίας, βελτιστοποιούν την ενεργειακή δαπάνη, δημιουργούν παγκόσμια σημεία αναφοράς, βελτιώνουν την αξιοπιστία, εξασφαλίζουν λειτουργίες με μηδενικά συμβάντα και παράγουν αναφορές για τη βιωσιμότητα – οι δυνατότητες είναι άπειρες.