Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

  • Default Alternative Text

   2050: ένα ΜΕΛΛΟΝ με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα

   Η πορεία με γρήγορους ρυθμούς προς ένα ΜΕΛΛΟΝ με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα είναι μια τολμηρή φιλοδοξία. Ακόμη περισσότερο όταν η παροχή καθαρής ενέργειας σε εκατομμύρια άτομα σημαίνει ότι χρειάζεται αναβάθμιση ενός πεπαλαιωμένου εθνικού δικτύου. Η Enel διασφαλίζει την επιτυχία της χρησιμοποιώντας το Schneider EcoStruxure™ Grid.

   Δείτε τώρα
  • Default Alternative Text

   ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ μέσα στην καταιγίδα

   Η διατήρηση της τροφοδοσίας 1,5 εκατομμυρίου νοικοκυριών με ηλεκτρική ενέργεια μέσα στις πιο ακραίες καταιγίδες είναι μια τολμηρή ιδέα. Η SA Power Networks βασίζεται στο Schneider EcoStruxure™ Grid για την ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ παρακολούθηση και διαχείριση του τεράστιου δικτύου της, βοηθώντας τους κατοίκους της Νότιας Αυστραλίας να παραμένουν ασφαλείς μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

   Δείτε τώρα
  • Default Alternative Text

   H Schneider Electric, ηγέτης στην αγορά των προηγμένων συστημάτων διαχείρισης δικτύων διανομής ADMS

   Για 4η συνεχόμενη χρονιά, η Schneider Electric αναγνωρίστηκε από την Gartner Inc., στο πλαίσιο της έκθεσης Magic Quadrant , ως ηγέτης στην Αγορά των συστημάτων ADMS.

   Μάθετε περισσότερα
  • Default Alternative Text

   Ο νέος κόσμος ενέργειας

   Οι νέες ενεργειακές τάσεις αλλάζουν ριζικά τα συστήματα ηλεκτρικής ενέργειας σε όλο τον κόσμο. Δείτε πώς η Schneider Electric ακολουθεί αυτές τις τάσεις για να δημιουργήσει έναν νέο κόσμο ενέργειας με καινοτόμες, συνδεδεμένες τεχνολογίες.

   Δείτε την ιστορία
  • Default Alternative Text

   Η ψηφιακή μεταμόρφωση των επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας

   Λειτουργίες ψηφιακκού δικτύου βέλτιση αποτελεσματικότητα και μεγιστοποίηση των στοιχείων ενεργητικού

   Μάθετε περισσότερα

   EcoStruxure™ Grid

   Από την απρόσκοπτη τοπική παραγωγή και ολοκλήρωση στο grid edge, στη γεφύρωση μεταξύ ζήτησης και προσφοράς, το EcoStruxure Grid αυξάνει την αποδοτικότητα του δικτύου σας.
   Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο
   • Δημιουρώντας τον νέο κόσμο ενέργειας

    Σε έναν νέο κόσμο ενέργειας, οδηγούμενο από μειωμένες εκπομπές άνθρακα, αποκέντρωση και ψηφιοποίηση, δημιουργείται η ανάγκη για καινοτομία και εξέληξη στις υπηρεσίες.

   • Αντιμετωπίζοντας την αλλαγή

    Οι διανομείς ενέργειας πλήττονται από προκλήσεις που ποικίλουν από την εισροή DER, μέχρι την αβεβαιότητα της αυξημένης πολυπλοκότητας της αγοράς. Ανακαλύψτε τους παράγοντες που αλλάζουν τα δεδομένα και πώς οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας μπορούν να ανταπεξέλθουν.

    Μάθετε περισσότερα
    Default Alternative Text
   • Το μέλλον της ενέργειας είναι εδω

    Ο τρόπος με τον οποίο παράγουμε, μετακινούμε, διανείμουμε και καταναλώνουμε ενέργεια θα αναδιαμορφωθεί γύρω από τρείς βασικούς άξονες: Ψηφιοποίηση, Αποκέντρωση και απαλλαγή από τις εκπομπές Άνθρακα. Μάθετε περισσότερα μέσα από τη συνέντευξη “Future of Energy Summit” του Chief Strategy Officer, Emmanuel Lagarrigue στο Bloomberg.

    • Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο
     Συστήματα ηλεκτρικής ισχύος και δικτύου Μπορείτε να μεγιστοποιήσετε το χρόνο λειτουργίας και την αποδοτικότητα των συστημάτων σας με καινοτόμες λύσεις διαχείρισης ενέργειας. Ανακαλύψτε με ποιον τρόπο
    • Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο
     Πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας Ένας σύγχρονος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας είναι ένας έξυπνος πάροχος. Αντιμετωπίστε τις εξελισσόμενες προκλήσεις και ικανοποιήστε τις ανάγκες των πελατών σας, τώρα και στο μέλλον, με τις καινοτόμες λύσεις μας για τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας. Μάθετε περισσότερα
    • Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο
     Microgrids Τα Microgrids προσφέρουν αποκεντρωμένα ενεργειακά συστήματα, φιλικά προς το περιβάλον, αξιόπιστα, ανθεκτικά και αποδοτικά. Μάθετε περισσότερα
    • Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο
     Έξυπνες πόλεις Το μέλλον ανήκει στις έξυπνες, συνδεδεμένες πόλεις. Οι λύσεις μας για τη διαχείριση ενέργειας και υποδομής βοηθούν τα αστικά κέντρα να γίνουν πιο έξυπνα και φιλικά προς το περιβάλλον, σήμερα κιόλας. Μάθετε περισσότερα

    Πώς θα γίνετε ένας έξυπνος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας.

    Χρησιμοποιώντας λειτουργικά, έξυπνα δίκτυα, μειώνοντας τις εκπομπές άνθρακα στο χαρτοφυλάκιο παραγωγής και παρέχοντας υπηρεσίες νέας ενέργειας.
    Μάθετε περισσότερα

    Πώς θα δημιουργήσετε και θα συντηρήσετε το μοντέλο έξυπνου δικτύου σας

    1/1/0001

    energy management consultant with hard hat in front of window and power station

    Πάροχοι ηλεκτρισμού παγκοσμίως, αντεμετωπίζουν προκλήσεις στο smart grid, που μπορούν να επηρεάσουν την αποστολή τους για παροχή αξιόπιστης, ασφαλολυς και αποδοτικής ενέργειας. Ένα μοντέλο, σε πραγματικό χρόνο, της υποδομής του δικτύου διανομής αποτελεί ουσιαστικό συστατικό για την εφαρμογή επιτυχημένων smart grid στρατηγικών.