Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

  • Default Alternative Text

   2050: ένα ΜΕΛΛΟΝ με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα

   Η επιτάχυνση προς ένα ΜΕΛΛΟΝ με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα είναι μια τολμηρή φιλοδοξία. Ακόμη περισσότερο όταν η παροχή καθαρής ενέργειας σε εκατομμύρια άτομα σημαίνει ότι χρειάζεται αναβάθμιση ενός πεπαλαιωμένου εθνικού δικτύου. Η Enel διασφαλίζει την επιτυχία της χρησιμοποιώντας το Schneider EcoStruxure™ Grid.

   Δείτε τώρα
  • Default Alternative Text

   ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ μέσα στην καταιγίδα

   Η διατήρηση της τροφοδοσίας 1,5 εκατομμυρίου νοικοκυριών με ηλεκτρική ενέργεια μέσα στις πιο ακραίες καταιγίδες είναι μια τολμηρή ιδέα. Η SA Power Networks βασίζεται στη πλατφόρμα Schneider EcoStruxure™ Grid για την ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ παρακολούθηση και διαχείριση του τεράστιου δικτύου της, βοηθώντας τους κατοίκους της Νότιας Αυστραλίας να παραμένουν ασφαλείς μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

   Παρακολουθήστε το βίντεο Διαβάστε περισσότερα

   EcoStruxure™ Grid

   Από την απρόσκοπτη τοπική παραγωγή και ολοκλήρωση στο grid edge, στη γεφύρωση μεταξύ ζήτησης και προσφοράς, το EcoStruxure Grid αυξάνει την αποδοτικότητα του δικτύου σας.
   Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο

   Απελευθερώστε τις δυνατότητες του ψηφιακού δικτύου

   Ο εκσυγχρονισμός και η ψηφιοποίηση του δικτύου είναι μια ευκαιρία ανάπτυξης για τους παρόχους. Προωθεί την αξιοπιστία, προσφέρει βιωσιμότητα, βελτιώνει την αποδοτικότητα και την ασφάλεια και ενισχύει την απόδοση. Διαβάστε τη δημοσίευση του blog

   Στοιχεία και τάσεις για την ενέργεια

   • 75 δισεκατομμύρια συνδεδεμένες συσκευές μέσω IoT μέχρι το 2025
   • 58% αύξηση στην παγκόσμια ζήτηση ενέργειας μέχρι το 2040
   • 72% μείωση στην τιμή της ηλιακής ενέργειας από το 2009
   Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο
   • Ο νέος κόσμος της ενέργειας Σε έναν νέο κόσμο ενέργειας, οδηγούμενο από μειωμένες εκπομπές άνθρακα, αποκέντρωση και ψηφιοποίηση, δημιουργείται η ανάγκη για καινοτομία και εξέλιξη στις υπηρεσίες.
   • Το μέλλον της ενέργειας είναι εδώ Η ψηφιοποίηση, η αποκέντρωση και η μείωση των εκπομπών άνθρακα αναδιαμορφώνουν τον τρόπο που παράγουμε, μεταφέρουμε, διανέμουμε και καταναλώνουμε ηλεκτρικό ρεύμα. Μάθετε περισσότερα από τη συνέντευξη "Future of Energy Summit" του Chief Strategy Officer, Emmanuel Lagarrigue στο Bloomberg.
   • Έξυπνα δίκτυα για πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους
    EcoStruxure για παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας Οι έξυπνοι πάροχοι πρέπει να εξελιχθούν με λύσεις για έξυπνα δίκτυα, νέα επιχειρηματικά μοντέλα και νέες υπηρεσίες προς τους πελάτες, ώστε να επεκταθούν πέρα από την πώληση ενέργειας. Ανακαλύψτε με ποιον τρόπο
   • Θερμοηλεκτρική ενέργεια, γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος και όμορφο ηλιοβασίλεμα
    Ψηφιακός υποσταθμός Η νέα μας λύση συνδυάζει τη διαλειτουργικότητα, την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και τη συνδεσιμότητα, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του IoT, προκειμένου να διευκολύνει τη ζωή σας με τη συλλογή πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο σε επίπεδο πεδίου αλλά και ολόκληρης της επιχείρησης για τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων. Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες

   Ανακαλύψτε ιστορίες πελατών του EcoStruxure™ Grid

   • Innovation Summit World Tour

    Ανακαλύψτε τα Συνέδρια καινοτομίας που διεξάγουμε και μάθετε πώς να αντιμετωπίσετε με επιτυχία τις προκλήσεις σε έναν κόσμο που αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς. Δηλώστε συμμετοχή στο επόμενο Innovation Summit στο Παρίσι, στις 5-6 Απριλίου, καθώς προετοιμαζόμαστε να υποστηρίξουμε την ψηφιακή οικονομία.

    Πάρτε μέρος στην ψηφιακή επανάσταση!
    Default Alternative Text