Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

  • Default Alternative Text

   Συνεχής ΣΥΝΔΕΣΗ

   Η διατήρηση της συνεχούς ΣΥΝΔΕΣΗΣ 4000 μαθητών με ένα εκπαιδευτικό οργανισμό παγκόσμιας κλάσης είναι μια τολμηρή φιλοδοξία. Με το Schneider EcoStruxure™ IT, το εκπαιδευτικό σύστημα του Bainbridge Island εξασφαλίζει τη συνδεσιμότητα στα σχολεία του έτσι ώστε η εκπαιδευτική διαδικασία των μαθητών να είναι συνεχής.

   Δείτε τώρα
  • Default Alternative Text

   ΨΗΦΙΑΚΗ κινηματογραφική μαγεία

   Η δημιουργία εφέ που αξίζουν βραβείο εκτός Χόλυγουντ είναι μια τολμηρή ιδέα. Η Schneider εγκατέστησε ένα έτοιμο προς χρήση data center σε λιγότερο από πέντε μήνες για την Animal Logic που πλέον δημιουργεί ΨΗΦΙΑΚΗ κινηματογραφική μαγεία με το Schneider EcoStruxure™ IT.

   Δείτε τώρα
  • Default Alternative Text

   Εξισορρoπώντας τους κινδύνους εκσυγχρονισμού των Data Center

   Ο εκσυγχρονισμός του Data Center δεν είναι εύκολος. Ο επιτυχημένος εκσυγχρονισμός απαιτεί το σωστό cloud, colocation και on-premise assets. Oι επιλογές που κάνετε μπορεί να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στις επιχειρηματικές επιδόσεις.

   EcoStruxure™ IT

   Σε έναν διασυνδεδεμένο κόσμο, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να διαφυλάξουμε τις κρίσιμες πληροφορίες και τα δεδομένα. Βεβαιωθείτε πως η φυσική υποδομή του data center σας μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα στις τωρινές και μελλοντικές ανάγκες που δημιουργούνται από την ανάπτυξη και το IoT-- στο cloud και στο edge -- χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο τη διαθεσιμότητα ή τη λειτουργική αποτελεσματικότητα.
   Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο
   • Data Centers Στο Cloud και στο Edge

    Κορυφαίοι ειδικοί του IT αναλύουν τις τελευταίες τάσεις, προκλήσεις και ευκαιρίες στην αγορά των data center.

   • Data Centers Ευελιξία στο edge

    Η χρήση του cloud computing στις επιχειρήσεις αυξάνεται με ταχύ ρυθμό. Κατανοήστε το επίπεδο φυσικής υποδομής IT που χρειάζεστε τώρα.

    • Data Center και Συστήματα Δικτύου

     Κορυφαίος πάροχος λύσεων φυσικής υποδομής για ολόκληρο το Data Center και τον κύκλο ζωής του.

     Μάθετε περισσότερα
     Two men looking at laptop computer in a network data center, energy management software, energy efficiency.
     • Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο
      Πάροχοι Cloud και υπηρεσιών Καθώς η κλίμακα και η ταχύτητα ψηφιοποίησης αυξάνεται, οι λύσεις μας βοηθούν τους παρόχους υπηρεσιών Cloud, τηλεπικοινωνιών και συστέγασης να ατενίζουν το μέλλον με σιγουριά. Μάθετε περισσότερα
     • Τραπεζικός υπάλληλος σε τραπεζικό υποκατάστημα
      Τραπεζική και Χρηματοοικονομικά Βοηθούμε τους πελάτες των κλάδων τραπεζικής και οικονομικών να επιτύχουν βιώσιμη ανάπτυξη, να διαχειριστούν τον λειτουργικό κίνδυνο και να επιτύχουν την ψηφιακή μεταμόρφωσή τους. Μάθετε περισσότερα

     Γιατί το cloud computing απαιτεί από εμάς να επανεξετάσουμε την ανθεκτικότητα στο edge

     Η χρήση του cloud computing στις επιχειρήσεις αυξάνεται με ταχύ ρυθμό. Η αυξανόμενη εξάρτηση στις εφαρμογές που βασίζονται σε cloud, σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις πρέπει να επανεξετάσουν το εύρος του εξοπλισμού φυσικής υποδομής (ισχύς, ψύξη, δικτύωση) που παραμένει στο "Edge"
     Λήψη του white paper

     Ιστορίες επιτυχίας EcoStruxure™

     Data Center: Στο Cloud και στο The Edge

     1/1/0001

     Technician working on a row of electrical machines, electric utilities, electric power distribution.

     Με αφοσίωση στην καινοτομία και στην εξασφάλιση του Life Is On (ζωή σε "λειτουργία"), ασχολούμαστε με τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες ενός νέου υβριδικού οικοσυστήματος πληροφορικής – και με το πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες του διασυνδεδεμένου και ψηφιακού κόσμου μας.