Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

  • Default Alternative Text

   i-NRG 4U

   Λάβετε μέρος στο ηλεκτρονικό σχήμα ανταμοιβής για επαγγελματίες i-NRG 4U και κερδίστε πλούσια δώρα.

   Γίνετε μέλος!
  • Default Alternative Text

   Κατάλογος δώρων

   Με την αγορά προϊόντων Schneider Electric μαζεύετε πόντους τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε με πλούσια δώρα.

   Ανακαλύψτε τα σήμερα!

   Σχήμα Aνταμοιβής i-NRG 4U

   Η Schneider Electric καινοτομεί και σας παρουσιάζει το Ηλεκτρονικό Σχήμα Ανταμοιβής i-NRG 4U. Εάν είστε επαγγελματίας, λάβετε μέρος με μία απλή εγγραφή και κερδίστε εύκολα και γρήγορα μοναδικά δώρα.

   Αγοράστε προϊόντα της Schneider Electric και για κάθε 1€ αγορών (σε τιμοκατάλογο) που θα κάνετε, θα παίρνετε 1 πόντο. Συνεχίστε να μαζεύετε πόντους μέχρι να συγκεντρώσετε αρκετούς και να τους εξαργυρώσετε με ένα από τα πλούσια δώρα του καταλόγου που έχετε στα χέρια σας.

   Μάθετε με ένα απλό κλικ πόσους πόντους έχετε συγκεντρώσει, τα δώρα που δικαιούστε και επιλέξτε το δώρο που επιθυμείτε είτε μέσα  από το ειδικό web site της ενέργειας είτε κατεβάζοντας την εφαρμογή για smart phone ή tablet.

   Μπείτε στο website του i-NRG 4U
   Κατεβάστε τον κατάλογο δώρων i-NRG 4U

   Όροι Συμμετοχής

   Το σχήμα ανταμοιβής αφοσίωσης i-NRG4U αφορά σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην αγορά ηλεκτρολογικού υλικού και όχι σε ιδιώτες αγοραστές προϊόντων της Schneider Electric.

   Οι πόντοι που συλλέγονται είναι ονομαστικοί, δεν ανταλλάσσονται με χρηματικό ποσό ή άλλο δώρο και αφορούν σε φυσικό πρόσωπο, τον “πελάτη”. Οι πόντοι της ενέργειας i-NRG4U ισχύουν για κάθε 1€ (ένα ευρώ) αγορών τιμοκαταλόγου που θα κάνετε σε προϊόντα Schneider Electric, δηλαδή 1€ = 1 πόντος.

   Οι προσφορές των δώρων της ενέργειας ισχύουν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, καθώς οι πόντοι σας θα μεταφέρονται στην επόμενη χρονιά. Η κατοχύρωση των πόντων γίνεται αυτόματα με την αγορά των προϊόντων από το σημείο πώλησης του επίσημου δικτύου διανομής της Schneider Electric, εφόσον έχετε εγγραφεί και είστε μέλος του ηλεκτρονικού σχήματος ανταμοιβής i-NRG4U και το συγκεκριμένο σημείο είναι συμβεβλημένο και συμμετέχει στο ηλεκτρονικό σχήμα ανταμοιβής. Αγορές προϊόντων από σημεία πώλησης του επίσημου δικτύου διανομής της Schneider Electric, που δεν είναι συμβεβλημένα και δε συμμετέχουν στο ηλεκτρονικό σχήμα ανταμοιβής, δεν δύναται να κατοχυρωθούν σε πόντους.

   Ο συνολικός αριθμός των πόντων καθορίζεται από τη Schneider Electric για όλη τη διάρκεια της ενέργειας i-NRG4U. Η εξαργύρωση των πόντων θα μπορούν να γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς οι πόντοι θα μεταφέρονται στην επόμενη χρονιά. Σε περίπτωση που εκ παραδρομής έχουν υπολογιστεί υπέρ του πελάτη πόντοι κατά τρόπο διάφορο από την περιγραφόμενη διαδικασία, η Schneider Electric διατηρεί το δικαίωμα να τους απορρίψει χωρίς καμία προειδοποίηση.

   Ο χρόνος παράδοσης και διαθεσιμότητας των δώρων εξαρτάται από τον εκάστοτε προμηθευτή τους. Η εγγύηση καλής λειτουργίας των προϊόντων ή της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρονται, βαρύνει αποκλειστικά τους εκάστοτε προμηθευτές. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα διακοπής ή ματαίωσης της ενέργειας οποτεδήποτε, κατά την κρίση της. Στην περίπτωση αυτή, οι πόντοι που δεν έχουν εξαργυρωθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή, χάνονται.

   Κάντε εγγραφή για να συμμετέχετε στο i-NRG 4U 
   Κατεβάστε την εφαρμογή i-NRG 4U για Android 
   Κατεβάστε την εφαρμογή i-NRG 4U για IOS