Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

  • Default Alternative Text

   Το Σπίτι Σου. Πιο Άνετο.

   Αναβαθμίστε την άνεση του σπιτιού σας με συσκευές έξυπνου ελέγχου φωτισμού, ρολών και θερμοκρασίας.

   Δείτε το βίντεο

  Χάρισε στο σπίτι σας άνεση πέντε αστέρων

  Το σπίτι σας θα πρέπει να μπορεί πολύ εύκολα να προσαρμόζεται στις προτιμήσεις σας, είτε ρυθμίζοντας την κατάλληλη θερμοκρασία για την εκάστοτε στιγμή είτε επιλέγοντας τον βέλτιστο φωτισμό. Οι έξυπνες λύσεις μας για τη διαχείριση της θερμοκρασίας και του φωτισμού μπορούν να χαρίσουν στο σπίτι σας μεγαλύτερη άνεση. Και εσείς μπορείτε να απολαμβάνετε μία ξεκούραστη διαβίωση.

  Γεγονότα

  • >500 έξυπνες συσκευές θα μπορούν να βρεθούν σε ένα τυπικό σπίτι έως το 2022
  • 50+ χρόνια εμπειρίας στον οικιακό αυτοματισμό και την ηλεκτρική διανομή
  • 30% μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης χάρη στην εγκατάσταση έξυπνων οικιακών λύσεων
  Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο

  Διαχείριση φωτισμού

  Προσπαθείτε να ανάψετε τα φώτα με τα χέρια γεμάτα; Οι έξυπνες λύσεις διαχείρισης φωτισμού με ενσωματωμένους ανιχνευτές κίνησης ανάβουν και σβήνουν τα φώτα αυτόματα όταν εισέρχεστε ή αποχωρείτε από το δωμάτιο. Και οι ρυθμιστές έντασης φωτισμού (ντίμερ) καθώς και οι διακόπτες ρολών σας βοηθούν να επιτύχετε το κατάλληλο επίπεδο φωτισμού που επιθυμείτε.

  Dimmers για το σπίτι σας

  Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο

  Διαχείριση θέρμανσης

  Οι μέρες που αισθανόσασταν πολλή ζέστη ή πολύ κρύο επιτέλους τελείωσαν. Οι θερμοστάτες μας μπορούν να ρυθμίσουν αυτόματα τη θερμοκρασία σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα. Το σύστημα θέρμανσης μαθαίνει πότε είστε στο σπίτι και πότε λείπετε και ορίζει το επίπεδο ιδανικής θερμοκρασίας για έναν καλό ύπνο.
  • Unica Wireless

   Η σεiρά Unica έχει κάτι παραπάνω από στυλ. Με την ασύρματη τεχνολογία Unica Wireless σας βοηθάει να δημιουργήσετε συνθήκες άνεσης στο σπίτι σας. Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, οποιαδήποτε εποχή, με το απλό πάτημα ενός πλήκτρου, σας παρέχεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε.

   Θερμοστάτες για το σπίτι σας