Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

  • Secure your home with Schneider Electric safety solutions and products

   Ένα ασφαλέστερο σπίτι

   Προστατεύστε το σπίτι σας και τα αγαπημένα σας άτομα με έξυπνες λύσεις ασφάλειας.

   Σπίτι-YP-ED-SE_03

   Ασφάλεια στο σπίτι για την οικογένειά σας

   Μερικές από τις απαραίτητες παρεμβάσεις για ένα ασφαλές σπίτι για τα παιδιά μας είναι:
   Η εγκατάσταση ρελέ διαρροής στον πίνακα του σπιτιού. Το ρελέ θα προστατεύσει από τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, διακόπτοντας άμεσα την παροχή ρεύματος μόλις εντοπίσει διαρροή.

   Πρίζες με ενσωματωμένη προστασία για τα παιδιά. Στις πρίζες της Schneider Electric θα βρείτε ως στάνταρ την προστασία για τα παιδιά. Έτσι δε θα χρειάζεστε πια προστατευτικά καλύμματα, ενώ τα παιδιά σας θα μπορούν να παίζουν ξέγνοιαστα μέσα στο σπίτι.

   Στεγανές πρίζες και διακόπτες για τους εξωτερικούς σας χώρους. Ανακαλύψτε τη σειρά Mureva και βρείτε πρίζες και διακόπτες με προστασία IP44 και IP55. Η σκόνη και το νερό δε θα αποτελέσουν ποτέ πια πρόβλημα.


   Σπίτι-YP-ED-SE_04

   Προστατεύστε τις συσκευές σας

   Ανακαλύψτε τα προϊόντα της Schneider Electric που θα σώσουν τις πολύτιμες συσκευές σας σε περίπτωση υπέρτασης από κεραυνό. Η βασική προτροπή μας είναι να εξοπλίσετε το σπίτι σας με αντικεραυνικό μέσα στον ηλεκτρικό σας πίνακα, ενώ για επιπλέον προστασία μπορείτε να αναζητήσετε τα πολύπριζα ασφαλείας της APC by Schneider Electric.

   Σπίτι-YP-ED-SE_05

   Οι επιλογές της ημέρας