Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Schneider Electric

Καλώς ήρθατε στο website μας.

Μπορείτε να επιλέξετε άλλη χώρα για να δείτε διαθέσιμα προϊόντα ή να μεταβείτε στο Παγκόσμιο website μας για πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Επιλέξτε άλλη χώρα ή περιοχή

 • Default Alternative Text

  Επαναπροσδιορίζοντας την ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ στη γαλακτοβιομηχανία

  Η μετάβαση από έναν τοπικό συνεταιρισμό γαλακτοπαραγωγής σε μια παγκόσμια τεράστια βιομηχανία είναι μια τολμηρή ιδέα. Η Fonterra επαναπροσδιόρισε τη γαλακτοβιομηχανία της Νέας Ζηλανδίας και μετατράπηκε σε ένα από τα πιο αποδοτικά εργοστάσια γαλακτοπαραγωγής παγκοσμίως, βελτιστοποιώντας την ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ με το Schneider EcoStruxure™ Plant.

  Παρακολουθήστε τώρα Ανακαλύψτε το EcoStruxure
 • Default Alternative Text

  Αξιόπιστα δεδομένα για τις ΨΗΦΙΑΚΕΣ ζωές

  Η παροχή ασφαλών υπηρεσιών cloud από ένα data center με την υψηλότερη πυκνότητα στον κόσμο είναι μια τολμηρή φιλοδοξία. Με το Schneider EcoStruxure™ IT, data center Alcalá της Telefónica προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες που συμβαδίζουν με τις αυξανόμενες απαιτήσεις της ψηφιακής ζωής των πελατών, ενώ παράλληλα προσφέρει επεξεργασία με την εντυπωσιακή ισχύ των 14 kW ανά rack.

  Παρακολουθήστε τώρα Ανακαλύψτε το EcoStruxure
 • Default Alternative Text

  Σχήμα Ανταμοιβής

  Γνωρίστε και επωφεληθείτε και εσείς από το πρόγραμμα mySchneider Rewards για επαγγελματίες. Μαζέψτε πόντους από τις αγορές προϊόντων Schneider Electric και εξαργυρώστε τους σε πλούσια δώρα!

  Δείτε εδώ Κάντε εγγραφή
 • Default Alternative Text

  Eφαρμογή mySchneider app

  Αποκτήστε συνεχή υποστήριξη από την Schneider Electric με την εφαρμογή mySchneider app. Όλη η πληροφορία που χρειάζεστε τώρα στα χέρια σας!

  Μάθετε περισσότερα
 • Default Alternative Text

  Καινοτομία σε κάθε επίπεδο

  Ανακαλύψτε πώς η Schneider Electric σας φέρνει καινοτόμα προϊόντα, λογισμικό και υπηρεσίες διασυνδεδεμένα όπως ποτέ άλλοτε.

  Δείτε εδώ