• Default Alternative Text

  Η ιστορία πίσω από το The Edge, το πιο βιώσιμο κτίριο του κόσμου

 • Default Alternative Text

  Οδηγούμε την καινοτομία

  Και το κάνουμε σε κάθε επίπεδο. Ανακαλύψτε πώς η Schneider Electric ηγείται ενός νέου κόσμου ενέργειας με διασυνδεδεμένα προϊόντα, προηγμένο έλεγχο, εφαρμογές, analytics και υπηρεσίες.

  Μάθετε περισσότερα
  • Επιδόσεις μεγαλύτερες από το άθροισμα των επιμέρους στοιχείων The Edge, Άμστερνταμ

   Αυτό το κτίριο μηδενικού ενεργειακού ισοζυγίου χρησιμοποιεί συνδεσιμότητα IoT για να μεγιστοποιήσει την άνεση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

   Προεπιλεγμένο εναλλακτικό κείμενο
   Η Schneider Electric και η Deloitte Ολλανδίας παρουσιάζουν το The Edge: Επιδόσεις μεγαλύτερες από το άθροισμα των επιμέρους στοιχείων

   Η πρόκληση

   Δημιουργώντας το πιο βιώσιμο κτίριο στον κόσμο

   Το The Edge είναι αναμφίβολα το πιο φιλικό προς το περιβάλλον κτίριο στον κόσμο, με πιστοποίηση BREEAM® NL «Εξαιρετικό» και την υψηλότερη βαθμολογία που δόθηκε ποτέ: 98,36%.
    
   Προκειμένου να εξασφαλιστεί η μέγιστη άνεση και απόδοση στον χώρο εργασίας, το The Edge αναπτύχθηκε εξ' ολοκλήρου από την PLP Architecture, σε συνεργασία με την εταιρεία ακινήτων OVG και τον βασικό ένοικο, την Deloitte Ολλανδίας. Ως εκ τούτου, πρόκειται για μια πλήρη γκάμα ενεργειακά αποδοτικών οικοσυστημάτων μηχανικής που ενισχύονται από ισχυρή συνδεσιμότητα IoT. Τα ηλιακά πάνελ, η αποθήκευση θερμικής ενέργειας από τον υδροφόρο ορίζοντα και η χρήση βρόχινου νερού στις τουαλέτες είναι μόνο μερικά από τα πολλά χαρακτηριστικά βιωσιμότητας και έξυπνου κτιρίου που διαθέτει.

   Edge Atrium-980x490

   Οι υπάλληλοι στο The Edge χρησιμοποιούν μια εφαρμογή για κινητές συσκευές για τον έλεγχο του φωτισμού και του κλιματισμού στους χώρους εργασίας τους. Αυτό το χαρακτηριστικό βελτιστοποίησης δικτύου είναι βολικό, επειδή δε διαθέτουν δικά τους τραπέζια ή γραφεία. Ανάλογα με το πρόγραμμά τους, οι υπάλληλοι μπορούν να εργάζονται από ένα σταθερό γραφείο ή μια ήσυχη αίθουσα συνεδριάσεων, ή να συναντιούνται ομαδικά σε έναν εξωτερικό χώρο με θέα στην ηλιόλουστη αυλή. Αυτή η ιδέα συμβάλλει στην ενίσχυση της δημιουργικότητας στον χώρο εργασίας.
    
   Η εφαρμογή μέσω IoT κάνει επίσης το κτίριο πιο έξυπνο, συλλέγοντας και αναλύοντας δεδομένα βάσει των συνηθειών και της συμπεριφοράς των χρηστών. Αυτή η καινοτομία ολοκληρωμένης διαχείρισης εγκατάστασης συμβάλλει στη μείωση των ενεργειακών δαπανών και παρέχει γνώσεις σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του The Edge.

   Edge Dashboard-980x490

   Η λύση

   Το The Edge διαθέτει πολλές από τις ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης εγκαταστάσεων και ενέργειας της εταιρείας μας, όπως ένα σύστημα ηλεκτρικής διανομής, υποδομή IT, συσκευές ελέγχου και το λογισμικό Power Monitoring Expert. Το μοναδικό κεντρικό δίκτυο IP είναι η λύση SmartStruxureTM συστήματος διαχείρισης κτιρίου (BMS), η οποία επιτρέπει την πρόσβαση σε κρίσιμα δεδομένα κτιρίου σε πραγματικό χρόνο. Επιτρέπει τη διαχείριση λειτουργιών και τη χρήση ενέργειας – επιτόπου ή απομακρυσμένα – για τη διατήρηση της βέλτιστης άνεσης για τους ενοίκους και τη μείωση των αποβλήτων. 

   Edge Product-980x490

   Το SmartStruxure είναι μια ανοιχτή και διαλειτουργική λύση, η οποία επιτρέπει στους διαχειριστές εγκαταστάσεων στο The Edge να παρακολουθούν, να μετρούν και να ελέγχουν – από μία μόνο προβολή – όλα τα δεδομένα από τα συστήματα κτιρίου και τεχνολογιών πληροφορικής, προκειμένου να εξασφαλίζουν την απόδοση ευθυνών, αλλά και την άνεση και την ικανοποίηση των υπαλλήλων.
    
   Στο The Edge, το άθροισμα αυτών των επιμέρους στοιχείων είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο έξυπνο κτίριο, το οποίο έχει εξαιρετικές λειτουργικές και περιβαλλοντικές, αλλά και αισθητικές επιδόσεις.

   Edge Erik Ubels-980x490

   «Λέγεται The Edge (αιχμή), επειδή χρησιμοποιεί στο έπακρο τις σύγχρονες δυνατότητες σχεδιασμού κτιρίων.»
   Erik Ubels, CIO Deloitte Ολλανδίας

   Βασικά στοιχεία:

   • Το The Edge είναι το πλέον βιώσιμο κτίριο στον κόσμο, με βαθμολογία BREEAM-NL 98,36%. 
   • Το The Edge, το οποίο είναι κτίριο μηδενικού ενεργειακού ισοζυγίου, παράγει το 102% της ενέργειάς του. 
   • Κανένας υπάλληλος δεν έχει υποβάλει παράπονο για την άνεση από τότε που το κτίριο άρχισε να λειτουργεί.
   • Το υπερσύγχρονο κτίριο κάνει την Deloitte εξαιρετικά ελκυστική για τα νέα ταλέντα. 
   • Οι υπάλληλοι της εταιρείας, σε ποσοστό 72%, είναι ικανοποιημένοι από το ότι έχουν τον έλεγχο του περιβάλλοντός τους με την εφαρμογή Smartphone.

   Μάθετε πώς η επιχείρησή σας μπορεί να γίνει πιο επιτυχημένη με Καινοτομία Σε Κάθε Επίπεδο.

   Ανακαλύψτε περισσότερα

   Ανακαλύψτε τι μπορεί να κάνει η Schneider Electric για την απόδοση του κτιρίου σας

   Ανακαλύψτε τώρα

   Ανακαλύψτε πώς η Schneider Electric μπορεί να προσφέρει βιωσιμότητα στο κτίριό σας

   Μάθετε περισσότερα

   Ανακαλύψτε περισσότερες ιστορίες πελατών

   Κάντε κλικ εδώ